Chat with us, powered by LiveChat

Filter (5 products)

Pris

45 kr - 150 kr

Finish

Material

Stickproppar och skarvuttag 

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
  • 137,00 kr Tillgänglig
    String Lights är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer. Denna svarta Schuko-kontakt i termoplast är designad för att komponera dina String Lights på egen hand.
  • EIVA IP65
    107,00 kr Tillfälligt slut
    EIVA är Creative-Cables belysningssystem för utomhusbruk som ger möjlighet att skapa en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov och stil, med en produkt som är helt vattentät.Den här svarta Schuko stickproppen i plast kan användas för att skapa belysning med utomhuskablar och EIVA-systemkomponenter, utan att du behöver ändra elsystemet eller...
  • 64,00 kr Tillgänglig
    Den här stickproppen är perfekt för att montera ihop egna lampor eller för att montera en lampa som anslutas direkt till eluttaget.
  • 48,00 kr Tillfälligt slut
    Ibland är det enkla idéer som gör skillnaden: Schuko skarvuttag har en avkopplingsring som gör det enklare och säkrare att koppla in och ut själva skarvuttaget ur stickproppen. Dessutom kan Schuko Confort skarvuttag monteras och avmonteras med en enda skruv, vilket underlättar kabelanslutningen.
  • 45,00 kr Tillgänglig
    Ibland är det enkla idéer som gör skillnaden: Schuko stickproppen har en avkopplingsring som gör det enklare och säkrare att koppla in och ut själva stickproppen ur eluttaget. Dessutom kan Schuko Confort stickpropp monteras och avmonteras med en enda skruv, vilket underlättar kabelanslutningen.
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

Våra schuko- och 10A stickproppar samt våra skarvuttag är idealiska för att skapa egna kabelledningar eller för att skapa lampor som måste anslutas...

read more

Meny