Katalog

Trä 

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
 • 139,00 kr Tillgänglig
  Takkopp i obehandlat trä. Speciellt framtagen för våra vanliga runda och tvinnade 2x0.75(ojordad) och 3X0,75(ojordad) textilkablar för att skapa originella och innovativa pendellampor. Tillverkad i Italien. Obehandlat trä kan med fördel målas, laseras eller på annat vis ytbehandlas för önskad effekt. Installationshålen kan täckas med tillhörande...
 • 181,00 kr Tillfälligt slut
  Takkopp gjord i Italien i vitmålat trä. Designad för att matcha med 16 mm diameter XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 16 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 181,00 kr Tillgänglig
  Takkopp gjord i Italien i svartmålat trä. Designad för att matcha med 16 mm diameter XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 16 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 155,00 kr Tillgänglig
  Takkopp i obehandlat trä. Speciellt designad för att passa vår 16mm XL kabel till kreativa och innovativa lampor. . Obehandlat trä kan med fördel målas, laseras eller på annat sätt ytbehandlas till en färg som passar just din installation. Installationshålen kan antingen lämnas synliga eller döljas av medföljande träpluggar. Kitet innehåller en takkopp i...
 • 181,00 kr Tillgänglig
  Takkopp gjord i Italien i vitmålat trä. Designad för att matcha med 24 mm diameter 2XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 24 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 181,00 kr Tillgänglig
  Takkopp gjord i Italien i svartmålat trä. Designad för att matcha med 24 mm diameter 2XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 24 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 155,00 kr Tillgänglig
  Takkopp i obehandlat trä. Speciellt designad för att passa vår 24mm 2XL kabel till kreativa och innovativa lampor. . Obehandlat trä kan med fördel målas, laseras eller på annat sätt ytbehandlas till en färg som passar just din installation. Installationshålen kan antingen lämnas synliga eller döljas av medföljande träpluggar. Kitet innehåller en takkopp i...
 • 186,00 kr Tillgänglig
  Takkopp gjord i Italien i vitmålat trä. Designad för att matcha med 30 mm diameter 3XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 30 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 181,00 kr Tillgänglig
  Takkopp gjord i Italien i svartmålat trä. Designad för att matcha med 30 mm diameter 3XL elkablar för att skapa originella och innovativa taklampor. Kitet innehåller en takkopp i trä, 120 mm diameter, med ett hål på 30 mm, konsol och två träpluggar med skuvar för takfästning, ett blockerningssystem för kabeln inuti takkoppen.
 • 155,00 kr Tillgänglig
  Takkopp i obehandlat trä. Speciellt designad för att passa vår 30mm 3XL kabel till kreativa och innovativa lampor. . Obehandlat trä kan med fördel målas, laseras eller på annat sätt ytbehandlas till en färg som passar just din installation. Installationshålen kan antingen lämnas synliga eller döljas av medföljande träpluggar. Kitet innehåller en takkopp i...
Visar 1 - 10 av 10 artiklar

Nyss sedda

Inga produkter

Meny