Övriga tillbehör 

Visar 1 - 17 av 17 artiklar
 • 39 kr Tillgänglig
  Nippel/Rörnipplar M10x1 (TIGE)+ mutter- 2-pack
 • 15 kr Produkten finns med olika alternativ
  Produkten finns med olika alternativ
  Vitt förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 15 kr Tillfälligt slut
  Svart förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 25 kr Tillgänglig
  Kromfärgad förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 25 kr Produkten finns med olika alternativ
  Produkten finns med olika alternativ
  Kopprarfärgad förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 25 kr Tillgänglig
  Mässingsfärgat förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 25 kr Tillgänglig
  Svart Pearl förlängningsrör som kreativt tillbehör till en tak eller bordslampa. Om den t.ex. används till en Posaluce, ökas den totala höjden och man kan på så vis skapa en tunn och hög bordslampa. 6 Tillgängliga längder, från 5 till 30 cm.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 58 kr Tillgänglig
  Vitt 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 58 kr Tillfälligt slut
  Svart 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 75 kr Tillfälligt slut
  Kromfärgad 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 75 kr Tillfälligt slut
  Kopprarfärgad 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 75 kr Tillfälligt slut
  Mässingsfärgat 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 75 kr Tillfälligt slut
  Svart Pearl 14 cm förlängningsrör i metall kan kreativt anpassa en vägg eller bordslampa. Om den monteras på t.ex. en Fermaluce kan man skapa en väggarmatur.Röret har en M10x1-gänga i varje ände (Nippel M10x1 ingår inte utan måste beställs separat.)
 • 5 kr Tillgänglig
  Gängade rör, set om 10st. Tillgängliga storlekar: 10 mm,15 mm, 20 mm, 25 mm
Visar 1 - 17 av 17 artiklar

Nyss sedda

Inga produkter

Meny