Filters (87 products)

Filters (87 products)

Price

150 kr - 180 kr

Förlängningssladd

per sida
Visar 1 - 24 av 87 artiklar
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC04 förlängningssladd i Svart Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM04 förlängningssladd i Svart Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM13 förlängningssladd i Brun Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM20 förlängningssladd i Marinblå Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC30 förlängningssladd i Stone Grey Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM14 förlängningssladd i Purpur Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM12 förlängningssladd i Blå Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM11 förlängningssladd i Azurblå Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM17 förlängningssladd i Ljusblå Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC53 förlängningssladd i Ocean Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM07 förlängningssladd i Lila Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC01 förlängningssladd i Vit Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM01 förlängningssladd i Vit Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM16 förlängningssladd i Ljusrosa Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM08 förlängningssladd i Cerise Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC32 förlängningssladd i Vinröd Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM19 förlängningssladd i Vinröd Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 170,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RT94 förlängningssladd i Red Devil Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM09 förlängningssladd i Röd Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC35 förlängningssladd i Eldröd Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM15 förlängningssladd i Orange Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM25 förlängningssladd i Senapsgul Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RC31 förlängningssladd i Golden Honey Bomull är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
 • 162,00 kr Tillgänglig
  Styla upp rummet ordentligt med en häftig förlängningssladd. Creative Cables Rund RM10 förlängningssladd i Gul Viskos är ett stilfullt element i många miljöer.Välj den längd och färg som passar just dig.Tillverkad i Italien.
Visar 1 - 24 av 87 artiklar

Meny