Trä 

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
 • 246 kr Tillfälligt slut
  Fermaluce är pånyttfödd och kommer nu i en ny trämodell som ger den ett modernt och minimalt utseende, perfekt för skandinaviska miljöer. Natural Fermaluce, i 9,7 cm naturligt trä kan användas som både tak- och vägglampa, och passar väldigt bra med våra Classic Brilliance LED-ljuskällor.OBS! Ljuskälla ingår INTE.
 • 299 kr Tillfälligt slut
  Fermaluce är pånyttfödd och kommer nu i en ny trämodell som ger den ett modernt och minimalt utseende, perfekt för skandinaviska miljöer. Natural Fermaluce, i 14,2 cm vitmålat trä kan användas som både tak- och vägglampa, och passar väldigt bra med våra Classic Brillinace LED-ljuskällor.OBS! Ljuskälla ingår INTE.
 • 299 kr Tillgänglig
  Fermaluce är pånyttfödd och kommer nu i en ny trämodell som ger den ett modernt och minimalt utseende, perfekt för skandinaviska miljöer. Natural Fermaluce, i 14,2 cm svartmålat trä kan användas som både tak- och vägglampa, och passar väldigt bra med våra Classic Brillinace LED-ljuskällor.OBS! Ljuskälla ingår INTE.
 • 263 kr Tillfälligt slut
  Fermaluce är pånyttfödd och kommer nu i en ny trämodell som ger den ett modernt och minimalt utseende, perfekt för skandinaviska miljöer. Natural Fermaluce, i 14,2 cm naturligt trä kan används som både tak- och vägglampa, och passar väldigt bra med våra Classic Brilliance LED-ljuskällor.OBS! Ljuskälla ingår INTE.
Visar 1 - 4 av 4 artiklar

Nyss sedda

Inga produkter

Meny