Katalog

Cable Style
Cable Fabric

Bordslampor 

Bordslampor

Bordlampor av högsta kvalité!

Hämta inspiration till hemmet med den perfekta bordslampan! Välj och vraka bland våra allra senaste bordslampor. Creative Cables ger intressanta & unika inredningsdetaljer som sticker ut. Här finner du exklusiva bordslampor som höjer stämningen i ditt hem och bildar känsla.

Bordslampan är en mycket viktig inredningsdetalj i hemmet och med den kan du finjustera stämningen i rummet. Man kan lätt omplacera bordslampan där det behövs extra ljus och harmoni, och flyttas enkelt runt när man vill variera stilen hemma. En bordslampa placeras bra nästan vart som helst och är ett enkelt och billigare sett att förnya inredningen hemma!

Hitta en unik bordslampa som passar just dig!

Vi erbjuder högkvalitativa, smakfulla bordslampor i en mängd eleganta och trendiga designer, tillhörande tvinnade eller runda textilkablar i diverse kulörer. Creative Cables har ett exklusivt och noggrant utvalt sortiment av unika lampor som ger dig ett personligt hem. Skapa den perfekta belysningen i hemmet och frambringa en röd tråd för en personlig och unik atmosfär hemma hos dig.

Hitta din nya bordslampa hos oss och handla i vår webbshop med trygg leverans och säker betalning.

per sida
Visar 1 - 24 av 53 artiklar
Visar 1 - 24 av 53 artiklar

Nyss sedda

Inga produkter

Meny