String Light tillbehör 

String Light är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer såsom trädgårdar, terrasser, verandor osv. Välj mellan kontakter, lamphållare, krokar, ljuskällor och andra tillbehör som komplement till våra 14 olika String Light kablar.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
  • 70 kr Tillgänglig
    String Lights är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer. Denna krok av galvaniserad metall och svart termoplast är designad för att komponera dina String Lights på egen hand, både i ändarna och och andra punkter där kabeln behöver förankras.
  • 27 kr Tillgänglig
    String Lights är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer. Denna svarta E27-lamphållare i termoplast är designad för att lätt komponera dina String Lights. Den passar med vilken LED-ljuskälla som helst med E27-sockel och kan placeras på kabeln på precis de ställen du vill belysa!
  • 85 kr Tillgänglig
    String Lights är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer. Denna svarta Schuko-kontakt i termoplast är designad för att komponera dina String Lights på egen hand.
Visar 1 - 3 av 3 artiklar

Nyss sedda

Inga produkter

Meny