Chat with us, powered by LiveChat

Filters (7 products)

Price

15 kr - 120 kr

Avsluta

Material

Bas

Strömbrytare och kontakter

Visar 1 - 7 av 7 artiklar


 • 98,00 kr Tillgänglig
  EIVA är Creative-Cables belysningssystem för utomhusbruk som ger möjlighet att skapa en skräddarsydd lösning anpassad efter dina behov och stil, med en produkt som är helt vattentät.Den här svarta Schuko stickproppen i plast kan användas för att skapa belysning med utomhuskablar och EIVA-systemkomponenter, utan att du behöver ändra elsystemet eller...
 • 21,00 kr Tillgänglig
  Piffa till din lampa genom att kombinera Creative Plug stickproppen, som finns i 6 olika färgnyanser, till din favorit Creative Switch! Vårt tips är att kombinera din valda färgkombon med en av våra kablar, till exempel Vertigo (som är Creative Cables exlusiv) , för att skräddarsy lampans alla detaljer, till och med stickproppen! Creative Plug EU...
 • 28,00 kr Tillgänglig
  EU skarvuttag i termoplast 10 A 2P 250 V - Axialt kabeluttag. För inomhusbruk.
 • 55,00 kr Tillgänglig
  Den här stickproppen är perfekt för att montera ihop egna lampor eller för att montera en lampa som anslutas direkt till eluttaget.
 • 45,00 kr Tillgänglig
  Ibland är det enkla idéer som gör skillnaden: Schuko stickproppen har en avkopplingsring som gör det enklare och säkrare att koppla in och ut själva stickproppen ur eluttaget. Dessutom kan Schuko Confort stickpropp monteras och avmonteras med en enda skruv, vilket underlättar kabelanslutningen.
 • 48,00 kr Tillgänglig
  Ibland är det enkla idéer som gör skillnaden: Schuko skarvuttag har en avkopplingsring som gör det enklare och säkrare att koppla in och ut själva skarvuttaget ur stickproppen. Dessutom kan Schuko Confort skarvuttag monteras och avmonteras med en enda skruv, vilket underlättar kabelanslutningen.

 • 109,00 kr Tillgänglig
  String Lights är Creative-Cables konfigurerbara lösning för att belysa utomhusmiljöer. Denna svarta Schuko-kontakt i termoplast är designad för att komponera dina String Lights på egen hand.
Visar 1 - 7 av 7 artiklar

Meny