Chat with us, powered by LiveChat

Filter (26 products)

Pris

105 kr - 120 kr

Armband 

per sida
Visar 1 - 24 av 26 artiklar
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - Vinröd RM19 finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RM08 Cerise finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - Röd RM09 finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RT94 Red Devil finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RP04 Pepita Svart/Vit finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt...
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RX09 Lollipop finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RM22 Whiskey finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RZ23 Zig Zag Guld/Vinröd finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt...
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - TM25 Senapsgul finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - TM15 Orange finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RM35 Ultraviolett finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RM32 Kiwi finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RN01 Linne finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 114,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RS83 Tweed Vinröd finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 114,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RS82 Tweed Rödbrun finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt...
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RN06 Jute finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - TC63 Bomull Grön/Grå finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt...
 • 109,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - TN02 Linne Grå finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RC30 Stone finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RC53 Ocean finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RD71 Zig Zag Gammelrosa linne finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en...
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RN04 Linne Brun finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt presentidé.
 • 113,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - RD53 Linne/Bomull Brun finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en utmärkt...
 • 115,00 kr Tillgänglig
  Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig! Detta armband av textilkabel med magnetlås - ERC37 Vertigo Black Melange finns i två olika storlekar (S-18 cm och L-21 cm), är handgjort i Italien och är en...
Visar 1 - 24 av 26 artiklar

Textilkablar blir designertillbehör: handgjorda armband, 100 % tillverkade i Italien, att bära själv eller ge bort i present Creative-Cables färger...

read more

Meny