10 belysningsidéer du bara kan hitta hos Creative-Cables!

Ett urval av våra mest framgångsrika produkter: 10 exklusiva belysningsidéer du bara kan hitta hos Creative-Cables!

1-Archet(To)

Den italienska och patenterade lösningen för att skapa en vägglampa du kan placera var du vill. Du behöver inget eluttag för att använda den, välj bara en kabeldragning, redo att använda, från Creative-Cables som Snake eller SnakeBis. Tack vare dess mycket lätta struktur av genomskinlig polykarbonat, som sviktar beroende på vikten den utsätts för, integreras Archet(To) elegant i vilket sammanhang som helst. Archet(To) kan hålla en lampskärm med en diameter på max 70 cm.
-Idealisk för glas- och genomskinlighetsälskare
-Kombinera med tillbehör för Archet(To)

2-String lights

String lights är vårt helt konfigurerbara ljussystem för utomhusmiljöer som trädgårdar, terrasser och lusthus. Genom att välja tillbehören (kontakt, krok, lamphållare, korsningslåda och väggfästen) kan du komponera din lösning och placera ljuskällor där du behöver dem. Om du inte har en trädgård eller terrass kan du också använda dem inomhus!
-Finns i 14 färger (Pastel, fluo, zigzag, metall)
-Idealisk för att belysa en trädgård eller ett kontor
-Kombinera med Love-ljuskällor för ett varmt ljus och en mysig och romantiskt effekt

3-Takkrok och fäste

Våra unika vägg- och takfästen är små men oumbärliga tillbehör för att flytta din taklampa från takkoppen eller bara hänga upp en kabel i taket och hindra den från att glida. Tack vare deras neutrala färger behöver de bara synas om projektet kräver det. Annars smälter de enkelt in i miljön.
-Finns i 2 former och med 3 ytor
-Idealisk för de som älskar belysning och DIY-projekt.
-Kombinera med kablar i färger du älskar

4-Creative-Tubes

Creative-Tubes är mycket mer än bara textilklädda kabelledningar. Tack vare metallfilamenten som finns genom hela röret kan Creative-Tubes anta och behålla vilken form som helst. Passar även för utomhusbruk!
-Finns i 2 diametrar och 5 färger
-Idealisk för DIY-lampor och industriella inredningsentusiaster
-Kombinera med tillbehör för Creative-Tubes

5-Spostaluce

Spostaluce är en riktig skräddarsydd vägglampa. Det är en metallspotlight med 6 olika finishar som du kan placera var du vill då den har en färgad kabel som kan anslutas var som helst i elledningen. Metallbasen har sidohål där du kan ansluta flera Spostaluce i serier. Välj mellan de fyra förvalda färgerna på textilkabeln, eller fråga efter din favoritkabel för att få en beställningsgjord Spostaluce till just dig!
-Finns i 6 ytfinishar
-Idealisk för de som letar efter en unik sänglampa
-Kombinera med Half Sphere-ljuskälla som kan matchas med Spostalucens finish

6-Pinocchio

Pinocchio är Creative-Cables lösning för att skapa vägglampor som också är hängande lampor! Den är gjord av italienskt bokträ och passar perfekt med kabeldragning som Snake eller SnakeBis. Kabeln behöver inte gå genom några hål utan rullas upp runt de räfflade trästöden i båda ändarna. Pinocchios arm (eller näsa?) är rörlig och kan fästas i tre olika höjder. Pinocchio låter dig fästa lampskärmar med en diameter på max 50 cm, du kan till exempel skapa ett alternativ till den mer klassiska sänglampan.
-Finns i 3 färger
-Idealisk för de som älskar skandinavisk stil.
-Kombinera med Snake eller SnakeBis

7-Snake

En flexibel lampa, redo att användas, som du bara behöver koppla in i ett vägguttag. Du kan vira det runt fästet på en bokhylla, ett trappräcke, hänga det på en krok eller ännu bättre, en av våra centraliserande takkrokar.
-Finns i 112 färger
-Idealisk fö1r de som inte gillar fasta ljuspunkter
-Kombinera med Pinocchio eller Archet(To), våra väggmonteringsprodukter.

8-Keramik-spider

Varför nöja sig med en ljuskrona när man kan ha flera? Spider är en kaskad av färgade kablar och ljuskällor. En taklampa som är redo att majstätiskt belysa vilken miljö som helst. Den handgjorda takkoppen och E27-lamphållarna i keramik ger ett sofistikerat och gediget intryck. Välj en färg och matcha med de textilkläda kablarna.
-Finns med 6 och 7 lampor
-Idealisk för ett modernt kök med klassiska detaljer
-Kombinera med Edison-ljuskällor för ett vintage utseende

9-3XL-kablar taklampset

En hängande lampa med en framträdande kabel inspirerad av nautiska rep. Ett minimalistisk men kraftfullt utseende. Rep och trä kan användas i råa ruffiga industrimiljöer men även i en lantilg mer romantisk vintage-stil.
-Finns i 21 kombinationer
-Idealisk för din seglarkompis som lider av nostalgi för havet
-Kombinera med Smoky LED Globe-ljuskälla

10-Grenkontakter

Inga fler vita grenuttag! De fyra Schuko/10A-uttagen i Creative-Cables grenkontakter är diagonala för att optimera platsen som tas upp av transformatorerna. Kabeln med utökat tvärsnitt (1,5 mm²) är klädd i färgad textil och finns i 5 olika längder. Schuko-kontakten kommer med en ring som gör den lättare att koppla in och ut.
-Finns i 16 färger
-Idealisk för de som vill ha en färgglad och stimulerande arbetsplats
-Kombinera med en Posaluce, den perfekta skrivbordslampan för din arbetsplats

Posted on 2019-02-12

Nyss sedda

Inga produkter

Meny