20st nya spektakulära ljuskällor

Val av ljuskälla är ofta avgörande för en lyckad belysningslösning. Olika ljuskällor uppfyller olika sorters krav och önskemål. Kanske ska den bara vara en del av en stämningsbelysning eller så behövs det helt enkelt klart och starkt ljus för att lysa upp en dunkel miljö. Vi har valt ut ett par olika ljuskällor som alla är speciella på sitt sätt.

Industriell stil

En imponerande ljuskälla kan förändra ett helt rum. Vi presenterar en ny kollektion av ljuskällor som inger ett stort intryck med både sin design och sin storlek. Våra "Bumbed" Ljuskällor har en bucklig yta och ett mjukt och oregelbundet utseende. Kollektionen DemiJohn har en retro look och runda former.

Alla finns i både Gold och Smoky utförande.

Chic stil med porslin

Vår nya linje med ljuskällor har en porslinsaktig yta som avger ett mjukt, vitt och förfinat ljus. Den matta ytan är ett resultat av dubbelsidig satin-finish på både in och utsidan.

Denna ljuskälla är så fin så den passar bra för vägg och bordslampor där den kan betraktas på nära håll.

När det behövs mer ljus

De här tre ljuskällorna är vårt nyaste tillskott bland våra LED Milky White lampor med mjölkaktig yta. De har klart ljus och en enastående ljusstyrka på över 1000 lumen. De är utmärkta att använda där det behövs mycket ljus som t.ex. walk in closets, butiker, utbildningslokaler eller rum med små fönster.

En ljus shoppingupplevelse

Vi utökar vårt utbud med reflektorlampor. De har ett riktat ljus på 180° och fungerar som en spotlight. De är därför optimala som belysning till butiker och showroom där man kan rikta ljuset mot ett speciellt objekt. På samma sätt kan de belysa ett skrivbord eller en liten arbetsyta.

Posted on 2019-09-06

Nyss sedda

Inga produkter

Meny