Rose One™ System - Pendelupphäng med extra stora takkoppar

Rose One är en unik och patenterad lösning från Creative Cables som revolutionerar belysningsmontering i tak. Lösningen är modulär och kan anpassas i oändliga kombinationer för att säkerställa en elegant och funktionell takmontering i alla miljöer.

Rose One - Rund

Med Rose One kan vi verkligen arbeta kreativt med våra pendelupphäng. Versionen med den runda takplattan finns i två olika dimensioner. En som är är 20cm i diameter och en som är 40cm i diameter. Den finns i varianter för upp till 15st pendlar. Välj mellan olika färger och mönster. 

Rose One™ - Kvadrat

Äntligen finns nu en takkopp i en större dimension som tillåter större lampupphäng eller vid upphängningar där det är snyggt att markera takkoppen med en distans till taket. Den kvadratiska varianten finns i två olika storlekar: 20cm och 40cm med plats för upp till 15st pendlar. Välj mellan olika färger och mönster.

En takkopp med många möjligheter

Som vanligt med Creative Cables produkter kan du skapa oändliga kombinationer och även Rose One™ finns i många färger, mönster och varianter. Vad sägs om svart eller vit marmor? Välj bland många olika modeller.

Unika installationer!

Rose One™ är en stor kollektion av både enfärgade och mönstrade extra stora takkoppar i bl.a. guld, koppar, borstat stål, trä och pop-mönster. Det ger många fantastiska möjligheter att förstärka inredningsstilen på ett kul och kreativt sätt. Vad sägs om en takkopp som ser ut som en bit av en trästam?

Creative Cables Around The World

Inspiration från CC i Columbia

Följ gärna vår partner i Columbia som lägger upp många kreativa och inspirerande inlägg från inredningsprojekt med våra produkter.

Följ oss på Instagram:

instagram

Posted on 2019-10-25 Utvalda, Nyheter

Meny