Chat with us, powered by LiveChat

Creative-Cables nya emaljskärmar: Tidlös design!

paralume broadway1
Den polerade metallskärmen är en inredningsklassiker. Den har varit ett måste i över 50 år! Så Creative-Cables presenterar nu 4 nya modeller. Detta är vår version av denna ikon av industriell och vintage stil.
Broadway finns i svart och vit och påminner, med sitt sneda skär, om lampor som används i bio- och teatervärlden, med en synlig referens till den industriella stilen. Den diagonala öppningen och dess vida diameter hjälper båda till med att sprida ljuset på ett elegant och lugnande sätt. Detta gör Broadway perfekt för att belysa moderna vardagsrum och läshörnor.

Harbour kan refereras som den typiska “emaljlampskärmen” med industriell inspiration, men med en bred öppning runt den inre lamphållaren. Det låter ljuset komma ut på ovansidan också, vilket skapar en fin effekt! Harbour finns i 2 mått, med en diameter på 30 eller 38 cm, och i svart eller vit, med vit insida för att sprida ljuset bättre.
Bistrot är lampan som mest påminner om den klassiska “emaljskärmen”. Den är perfekt för att kombinera olika stilar, från chic till industriell, lantlig till skandinavisk stil. Tillgänglig i svart och vit, med vit insida, och med 2 olika diameter (30 och 38 cm). Bistrot är den perfekta armaturen för att belysa ett matbord eller en bardisk.

Swing är en konkav skiva, lika enkel och grundläggande som den är ikonisk! Den är idealisk för att hänga i ljusa innomhusmiljöer, men även utomhus, i ett lusthus eller en fin uteplats. Swing finns i 3 färger, vit och svart emalj och med kopparfinish på utsidan och vit emalj på insidan. Tack vare dess form lämnar Swing ljuskällan, lamphållaren och kabeln helt synliga, vilket tillåter dig att skapa egna unika kombinationer med färgade textilkablar och tillbehör från Creative-Cables katalog.
Posted on 2017-05-08 Nyheter

Meny