Chat with us, powered by LiveChat

Creative-Cables är stolta att presentera Duedi lampskärmar och fyra nya textilkablar!

paralume duedì
Vår metallampskärmskollektion har blivit ännu större med våra nya Duedi modeller, med sitt spännande ljus och enkla former. Vi har även fyra nya textilkablar som vi hoppas kommer stimulera din kreativitet!
För våra Duedi lamskärmar har vi fokuserat på det enkla: geometriska former, ljusstruktur, nästan 2-dimentionell, med både synlig ljuskälla och lamphållare för maximal ljusstyrka. Kombinera dem med en av våra Vintage ljuskällor!

Vår triangulära Apex modell och trapetzoiden Base finns i blank vit eller svart, och båda finns med svart, vit lamphållare, eller i trä.
Efter förra veckans tvinnade kablar vill vi visa er fyra nya runda kablar. Lollipop är den nya mångfärgade bomullskabeln. Med dess glada och livliga färger som går från rosa till gult till ljusblått är den perfekt för ett glatt barnrum! Cipria är täckt i viskos och är otvivelaktigt elegant, perfekt i moderna och chica miljöer.

Våra ZigZag textilkablar har en guldtouch, kombinerad med antingen svart eller vinrött, för att skapa nya men klassiska kombinationer. Använd dem för att skapa starka kontraster, genom färg och stil.
Posted on 2017-05-15 Nyheter

Meny