Magnetico®

Magnetico®-kollektionen är baserad på en enkel men genial idé. Då lokaler ofta är fulla av olika metallytor kan vi använda dessa för att, med hjälp av en magnet, placera en lampa och kunna flytta den efter smak och behov utan att behöva borra hål i väggarna!

Magnetico®-Plug
En magnetisk lamphållare som kan sitta på vilken platt, metallyta som helst oavsett som om den är lodrät eller vågrät! Magnetico®-Plug finns i 9 olika färger och levereras med en 3 meter lång textilkabel, strömbrytare, tvåpolig kontakt och E27-sockel.

Magnetico®-Shelf
En hylla i 6 olika färger, som kan fästas i väggen och kombineras med Magnetico®-Plug. Magnetico®-Shelf är tunn men är en en hylla i alla aspekter. Den kan hålla en bok, ett par glasögon, en telefon och bli ett väldigt unikt nattduksbord.

Magnetico®-Base
En liten bas i metall som kan kombineras med Magnetico®-Plug för att skapa flexibla bordslampor. Den är idealisk som en portabel och justerbar lampa för att läsa eller jobba med en PC, men den kan också belysa ett kaffebord eller en bokhylla.

Magnetico®-Pendel
En justerbar taklampa. Den magnetiska lamphållaren kan roteras på en metallkula och kan därför riktas dit du vill. Magnetico®-Pendel finns i 9 olika färger, redo att användas och kommer med en 1,5 meter lång kabel.

Posted on 2018-10-03 Nyheter

Blog categories

Nyss sedda

Inga produkter

Meny