Tillbehör för den riktigt upplyste!

Den här gången tänkte vi på dig som älskar att anpassa dina lampor och som inte kan vänta med att få experimentera. Värm upp ditt monteringskit!

Gillar du belysningsskenor?
De elektriska belysningsskenorna är en smidig och elegant monteringslösning.
Med denna multiadapter är det möjligt att hänga lampor och pendlar och placera dem fritt på en skena.
Med en liten knapp kan du välja upp till tre olika faskretsar.

Dragavlastare för alla!
Vår vanliga cylinderformade dragavlastare i 1,7cm-längd kompletteras nu med två nya versioner med 7cm respektive 15 cm-längd. Finns i 6 olika färger och de kan kombineras med takkoppar och lamphållare i metall. Dessa tillbehör förhöjer det estetiska uttrycket på produkterna och blir viktiga detaljer för helhetsintrycket.

Förlängningsrör
Denna coola detalj finns i 6 längder och 6 metallfärger. Med dessa kan du kreativt anpassa ett tak eller en bordslampa. Den kan användas på många olika sätt och varieras i oändlighet. T.ex. på en takkopp, lamphållare eller varför inte på en Posaluce för att skapa en helt ny lampa.

Med en böjelse för design!
Även dettta tillbehör finns i 6 metallfärger för att kunna matcha våra andra produkter och tillbehör. Du kan ändra utseendet på din vägglampa, öka höjden på en Posaluce, rikta lamphållaren och förvandla en strålkastare till en riktig väggarmatur. Eller sätt på en lampskärm för en mer klassisk touch!

Posted on 2018-10-17 Nyheter

Nyss sedda

Inga produkter

Meny