Archet(To)

Archet(To) är Creative-Cables patenterade lösning som gör att du kan hänga en lampa i princip var du vill. Den är uppkallad efter sin form (på italienska betyder archetto "liten båge") och efter dess ursprung: (To) är en förkortning för  Turin, den italienska staden där Creative-Cables grundades. Archet(To) föddes från en idé av Achille Novarino och är designad av Albo Design studio. Archet(To) är helt tillverkad i Italien.

Du behöver bara ett kabelupphäng!
Archet(To) kan snabbt installeras tack vare monteringskitet som ingår i paketet. För att få det hela att fungera behöver du inte ett närliggande uttag: Välj bara ett Creative-Cables-kabelupphäng t.ex.Snake eller SnakeBis. Välj den färg som passar dig bäst bland de mer än 100 varianterna som finns tillgängliga.

Transparent
Det blir inte svårt att hitta en bra plats för Archet(To). Tack vare sin lätta struktur i transparent polykarbonat, kommer den att passa i de flesta miljöer. Genom att välja en lamphållare med skärmringar kan man hänga en lampskärm med en max diameter på 70 cm.

Flexibilitet
Archet (To) böjer sig efter den vikt den bär. Den behåller sin ursprungliga form med vikter under 100 g och den böjer sig därefter proportionellt efter högre vikter. Den maximala böjpunkten uppnås med en total belastning på 3,375 kg.

Koordinerade tillbehör
För att montera Archet(To) på en vägg, kanske du vill använda de angivna basfästena. Runda eller kvadratiska, med installationsfäste. De är gjorda av obehandlat trä och tillverkas i Italien. Trädetaljerna kan laseras eller målas för att skapa en ännu mer anpassad belysningslösning.

Posted on 2018-11-16 Nyheter

Nyss sedda

Inga produkter

Meny