Välkommen till Creative-Cables!

Vårt mål är att våra kunder ska kunna konfigurera och sätta samman en skräddarsydd lampa i precis den stil de önskar. Hos oss hittar ni ett stort och ständigt uppdaterat sortiment av kablar och kompatibla tillbehör för att montera en belysningslösning som ser ut precis som du har tänkt dig. Känner du dig osäker på var du ska börja? Låt dig oss presentera denna miniguide!

Val av kabel
Alla våra kablar är exklusivt tillverkade i Italien och uppfyller de striktaste säkerhetskraven. Du kan välja dem efter färg, mönster, material eller stil. Förutom färg, textur och textil varierar kablarna i funktion. Allt från klassiska lampsladdar till LAN-kablar, installationskabel, utomhuskablar och Creative-Tubes. Samma kabel kan användas i flera produkter: Med hjälp av "Färg på textil” i huvudmenyn kan du hitta alla produkter som innehåller din favoritkabel.

Komponenter
Beroende på avsedd användning av din lampa behöver du takkoppar, lamphållare och “lampskärmar” samt några "mindre" men viktiga tillbehör: som t.ex. strömbrytare, kontakter, uttag, kabelklämmor, vägg- och takfästen. Dessa är små detaljer, men ack så viktiga för både funktion och utseende av den färdiga produkten! Titta runt bland våra tillbehör och upptäck våra enorma möjligheter för att kombinera och anpassa i alla möjliga former och stilar.

Redo att använda – färdiga produkter
Creative-Cables betyder inte bara DIY: den här avdelningen innehåller ett brett sortiment av monterade och färdiga produkter. Vill du se några exempel?
● Spider: våra populära lampor med 5, 6 eller 7 pendlar
● Posaluce, Fermaluce och Spostaluce: en kollektion av bord, tak och vägglampor i metall, trä, porslin. Med eller utan för lampskärm.
● Snake. Vår flexibla lampa med många användningsområden. T.ex. som tak, vägg eller bordslampa.

Ljuskällor
Vi är väldigt engagerade och dedikerade inom belysning och bara det bästa är gott nog. Ingen installation är komplett utan rätt ljuskälla! På den här avdelningen hittar du hundratals ljuskällor, i olika teknik, form och passform. Förutom de mest klassiska formerna erbjuder vi XL-storlekar, ovanliga färger och galna filament!

Presentideér
Våra kablar är så flexibla och vackra att du också kan ha de på dig. Oavsett om du föredrar starka, dämpade, djupa, neutrala, pastell eller ljusa färger: Vi har det perfekta armbandet för dig!

Blogg
När vi introducerar en ny produktlinje hittar du alltid ett eget blogginlägg i kategorin "nyheter". I kategorin "Tutorial" hittar du instruktioner och videor som förklarar hur man installerar och använder våra Creative-Cables-produkter! #BeCreative är avdelningen där vi samlar av våra kunders bästa skapelser. När du har gjort din lampa, skicka ett foto till oss på becreative@creative-cables.com. Har du tur så väljs din bild ut, presenteras på vår hemsida och du får en rabattkupong med ett värde på 200 SEK

Creative-Cables
Vi föredrar att våra produkter talar för sig själv men vi är inte heller alltför blygsamma! I avdelningen Creative-Cables berättar vi om företagets historia, identitet och personal. Är du nyfiken på att koppla ihop ansikte med namn på dem som svarar på e-post, designar produkterna eller monterar dem? Vi är särskilt stolta över vår kundtjänst: ett team av specialister utbildade för att lösa eventuella tvivel om vårt sortimentet, för att hjälpa dig att sätta ihop ordern och hantera de oväntade händelser som ev. kan uppstå. Tveka inte att skriva eller ringa till oss.

Posted on 2018-12-10

Nyss sedda

Inga produkter

Meny