Creative-Cables Internationell

Luca: CEO&Grundare.

Längre än en pendel och mer rastlös än ett karbonfilament har han alltid en idébubbla med en (LED) ljuskälla i ovanför sitt huvud. På kontoret så hukar sig alla för alla hans plötsliga idéer och infall. Någon försökte en gång binda fast honom med en textilkabel men det gjorde ingen skillnad.

Luca Creative-Cables

Claes: Managing Director.

Skandinavisk look med italiensk charm. Claes är född i Sverige men är sedan många år bosatt i Italien. Hans säljtalanger skulle kunna få honom att lyckas att sälja is till en eskimo och han skulle övertyga honom att lämna positiv feedback och sprida bilder på alla sociala medier.

Claes Creative-Cables

Roberta: ansvarig B2B & Partner Customer Service.

Roberta fördelar sin tid mellan hennes passion för tennis och Creative Cables. Det sägs att hon t.o.m. har försökt att byta ut sina racketsträngar mot jutekabel. Roberta arbetar med att expandera Creative Cables varumärke över hela världen, som en kabel som går från Sydamerika till Fjärran Östern.

Roberta Creative-Cables

Aurora: Customer Service B2B och partners.

Aurora är en passionerad läsare och kom till vårt kontor direkt från Hogwarth. Hon använder magi när hon fyller i våra fraktsedlar, viskandes: “Abrakadabra!”

Aurora Creative-Cables

Laura: Customer Service B2B och partners.

Hennes morgonkaffe är ett absolut måste och hennes välfyllda Post-It lappar är aldrig långt bort. Lugn och hjälpsam arbetar hon i effektivt i bakgrunden för att se till att alla Creative Cables produkter och nyheter (inte bara på webben) finns tillgängliga i hela världen.

Laura Creative-Cables

Riccardo: Ansvarig Social Media.

När han inte har överblicken över Creative Cables olika hemsidor och sociala media-kanaler så hittar man nog honom körandes på sin motorcykel någonstans på en vacker bergsväg. Hans samling av roliga strumpor är ständigt växande.

Riccardo Creative-Cables

Stefano: CG Artist.

En musikälskare och smakprovare av de mest märkliga färdigrätter. Med sin raffinerande stil dedikerar han sig för att skapa renderingar och bilder som möter hans kollegers många olika önskemål.

Stefano Creative-Cables

Francesco: Fotograf.

Hans uppväxt i Rom präglade honom till en mix av sympatiska Sordi och eleganta Marcello Mastroianni. Han hatar när tvättmaskinen gör hans tröjor mer rosa än nödvändigt och att Photoshop inte kan fixa det.

Francesco Creative-Cables

Marco: Webutvecklare.

Kungen av att ladda upp nyheter på hemsidan. Hans interna arbetsdokument för korrekturläsning och översättning är fruktade. Han är kontorets tystaste kille med den största samlingen av Emoij ikoner. Hans bränsle är italienska specialiteter som t.ex. Bresaola.

Marco Creative-Cables

Ambra: Webutvecklare.

Det finns nog ingen tekniskt problem som Ambra inte kan lösa. Hennes kreativa personlighet är färgstark och dynamisk. Hon kallas för kontorets vakt då hon övervakar allas arbete med stor noggrannhet.

Ambra Creative-Cables

Achille: Inköpskonsult.

Achille och stor erfarenhet och kompetens. Hans presentation av produkter är världskänd. Hans Star Wars ringsignal har gjort honom känd som Master Yoda även om han är ungefär tre gånger så lång.

Achille Creative-Cables

Alberto: Processansvarig

Han jonglerar med lampskärmar och keramik, nationella och internationell frakter samtidigt som han är helt uppdaterad på Netflix utbud och nyheter. Hans eleganta och perfekta stil kan göra honom till nästa Derek Zoolander.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Bokföring.

Luciana kontrollerar och håller koll på allting. Hon lyckas bringa ordning på vårt kontor med många yviga kreativa personer. Hon handlägger alla dokument med ljusets hastighet. Givetvis är hon fruktad.

Luciana Creative-Cables

Gianni: Lager.

Vältränad som en superhjälte, bestämd som Kojack och konstant godisätandes tar han hand om våra B2B beställningar. Samtidigt som han väldigt gärna lyssnar påThe Queens.

Gianni Creative-Cables

Simone: Lager.

Alltid artig och leende är han den yngsta i vår personal. Han förbereder beställningar för utskick i hela världen med samma hastighet och effektivitet som han för fram sin racercykel.

Simone Creative-Cables

Marco: Lager.

När han ser våra kromade takkoppar så drömmer han sig bort till sitt DJ-bås och försöker få de att spela. Han räknar dragavlastare till toner av People from Ibiza. Made in Wonderland.

Marco Creative-Cables

Aldo: Lager.

Lugn och tystlåten, rör han sig på lagret i en jämn takt och även om han kan verka disträ så tar han till sig precis alla detaljer som framförs till honom. Tack vare sitt långa volontärarbete har han utvecklat tålamod för att tillfredsställa alla (eller de flesta) av sina medarbetares önskemål.

Aldo Creative-Cables

Simona: Lager.

En vulkan av vänlighet på vårt lager! Gladlynt och trevligt. En gång misstog hon en av våra Fermaluce för att vara en mikrofon. Hennes medarbetare försökte att förklara skillnaden men hon verkar inte bry sig.

Simona Creative-Cables

Luciana: Lager och montering.

Vår master i montering. Oavsett om det är en specialbeställning kabel eller en sjuhängande Spider kan du vara säker på att hon kommer att konfigurera den med stor entusiasm.

Luciana Creative-Cables

Alessandra: Lager och montering.

Vänlig och gladlynt tar hennes flinka händer hand om våra monterinsmaskiner och för montering av våra produkter. Hon satsar på att få erkännade i World Guinnes Rekordbok för högst antal monterade “Snakes” på en dag.

Alessandra Creative-Cables

Nyss sedda

Inga produkter

Meny