Chat with us, powered by LiveChat

S14 linjära LED-lampor

S14 linjära LED-lampor är perfekta för väggmontering, för att skapa väggkombinationer eller som badrums- och utomhuslampor. Tack vare Creative-Cables exklusiva lösningar kan dem även användas som pendellampor, vilket ökar deras användningsmöjligheter ytterligare och skapar originella och kreativa kompositioner.

Esse 14 vägg- och taklamphållare

Kurviga former, liten och i design, du kan forma dina belysningskreationer utan att behöva oroa dig att dem tar för mycket plats. Den kräver ingen takkopp och kan fästas direkt på väggen. En exklusiv Creative-Cables skapelse som är utformad för att även tåla fukt tack vare den IP44-certifieringen om kombinerad med 30 eller 50 cm linjära LED-lampor.

Spostaluce esse14 med S14d lamphållare

Det speciella Spostaluce esse14 kittet med S14d sockel är en lamphållare utformad för alla belysningsentusiaster som drömmer om att få använda linjära lampor även där det inte finns några ljuspunkter.

esse14 lamphållare för pendellampa med S14d sockel

Belysningsentusiaster har äntligen möjlighet att visa linjära LED-lampornas oändliga potential även i pendelarmaturer tack vare den speciella esse14-lamphållare.

Kompletta lampor

De redan monterade och monteringsfärdiga lamporna ger dig möjlighet att skapa vackra ljusspel och belysa olika rum med kreativitet.

SPOSTALUCE

Tack vare Spostaluce har du möjlighet att justera ljuspunkten enligt dina behov: flytta den närmare soffan eller bort i från fönstret, sänka, höja, och så vidare.

PENDELLAMPA

Tack vare esse14 pendellampa kan du skapa olika belysningsinstallationer och lysa upp taket i ditt hem eller i kontoret.

vägg- eller taklampa

Designad och tillverkad i Italien, den här lampan är idealisk för att belysa detaljer i ditt hem. Dessutom kan Esse14 användas i fuktiga miljöer tack vare sitt IP44-klassade membran.

Linjära LED-lampor

Våra lamphållare skulle inte vara lika attraktiva och igenkännbara utan Creative-Cables sortiment av linjära lampor. Tack vare den energisnåla och långvariga LED-tekniken blir de återigen protagonister, för att ge en minimalistisk men ändå stilfull touch till din miljö. De kännetecknas av sitt mjuka ljus och sin cylindriska form. De finns i fyra olika finishar (transparent, gyllene, opal och rökgrå) samt tre diverse storlekar, från 30 cm till en meter i längd. De är dessutom dimbara.

Så här installerar du Esse14

Konfigurera din Esse14-belysning

LÅT DIG INSPIRERAS

Pendelset S14

S14d LED linear opal light bulb

Syntax lamphållare S14d

Vägg- eller taklampa


Meny