Chat with us, powered by LiveChat

Tubes: skapa ditt eget skräddarsydda och synliga belysningssystem

Tubes är Creative-Cables system som kombinerar textilbeläggningens estetik med det praktiska i en riktig väggmonterad ytterväggsinstallation, som befriar dig från oestetiska kabelkanaler i plast och från styva metallrör.

Tubes är mycket mer än bara en kabelkanal!

Låt dig inspireras

Harbour lampskärm

Creative Tube

Väggdosa i metall

Creative Tube

flexible conduit

Kopplingsdosa med fem ingångar för Creative-Tube

Pendelset

Väggdosa i metall

Creative tube

S14 Bulb

Vill du utforma ditt synliga system med Tubes men vet inte var du ska börja?

Inga problem tack vare "Lys upp mig", Creative-Cables kostnadsfria tjänst. Tillsammans utformar vi en lösning som passar dina behov och som är mest i linje med din stil.

Skapa ditt skräddarsydda system

1 - STARTA MED FÄRGEN

Välj bland de tillgängliga textilbeläggningarna beroende på effekten du vill uppnå: ljusa färger för en skarp kontrast, geometriska mönster för dig som är ute efter det lilla extra eller naturliga nyanser för dig som föredrar ton-i-ton. Och om du inte hittar rätt färg kan vi skapa den åt dig!

2 - RITA PÅ VÄGGAR OCH TAK

Varje Creative Tube kan modelleras enligt dina behov, så att du kan bokstavligen utforma din egen exponerade installation på tak och väggar. För att hålla strukturens form kan du använda dem speciella klämmorna för att fästa Tube på väggen på ett elegant och diskret sätt.

3 - ANPASSA DITT SYSTEM

När du skapar din exponerade installation behöver du inte bara dölja elkablarna utan även göra den funktionell i vardagen: för detta kan du välja bland diverse tillbehör som ger dig möjlighet att berika den genom att lägga till eluttag och strömbrytare.

4 - KOMPLETTERA DITT SYSTEM

Lägg till vägg- eller hängande-lampor till ditt Tubes-system: Creative Tubes kan anslutas till takkoppar med sidohål i metall som du hittar i vårt sortiment, så att du kan skapa ett system som är både vackert och funktionellt.Add a Suspension lamp to your Creative Tube Lighting System for create a unic lighting.

Meny