Chat with us, powered by LiveChat

UTOMHUSBELYSNING

Så här ljussätter du din trädgård

Oavsett storlek på din trädgård eller uteplats kan du skapa personlig belysning och ljussättning som passar in i miljön. Hur? Jo, med våra utomhuslampor!!

Med hjälp av oss kan du:

  • skapa en helt unik och vattentät installation av belysning med vårt patenterade utomhussystem EIVA. Med IP65 klassificerade produkter får du en säker lösning som passar särskilt in i vårt nordiska klimat med regn och rusk alltid runt knuten. IP65 är 100% vattentätt och vi erbjuder en egen patenterad lösning som vi är ensamma om och som ger dig chansen att verkligen skapa den belysning du vill.

  • Skapa en flyttbar och mobil installation med våra ljusslingor LUMET som är IP44 klassificerade. Du kan fritt välja färger och längder på kabel och antal ljuspunkter på slingan. LUMET är en smidig och snygg lösning som verkligen kan ge dig en unik ljussättning utomhus.

- Shoppa ur vår kollektion -

Tips på hur du kan ljussätta din veranda eller pergola

Vill du ljussätta din veranda eller pergola på bästa möjliga sätt och skapa en vacker belyst miljö?  

Om så är fallet kan vi tipsa om att våra vattentäta EIVA lampor precis det du behöver.

  • Våra vägglampor passar perfekt till fasaden eller väggarna i pergolan. De lämpar sig också bra för att belysa din entré eller groventré. De är enkla att installera och du har en rad olika möjligheter genom att välja lämplig lamparm eller lampskärm.

  • Våra pendlade lampor ger en extra touch till din uteplats och för att skapa lite inomhuskänsla även ute. Ett nytt och spännande ljuskoncept för din uteplats och med våra utomhuspendlar som inkluderar takkrok kan du skapa exakt den miljö du vill.

  • Med våra plug-in lampor kan du flytta ljuset exakt dit du behöver det. Antingen tillfälligt eller för att ha en omväxlande utomhusmiljö. Dessa lampor passar också bra att använda om du hyr stuga, till husbilen eller husvagnen och vill skapa lite extra schysst utemiljö.

- Shoppa ur vår kollektion -

Tips på hur du kan ljussätta din altan eller balkong

Om du har en altan eller balkong kan du med fördel skapa en trevlig ljusmiljö med hjälp av Creative-Cables

Här är fyra frågor som kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen.

  1. Vill du att lamporna ska vara fast installerade eller vill du kunna flytta lamporna?Tack vare elkontakterna som följer med våra LUMET  ljusslingor och EIVA snakes är de perfekta lampor för att flytta och byta plats på. För att nyttja redan framdragen el kan du ändå uppgradera dina lampor till Creative-Cables lösningar genom att då använda våra takkoppar för utomhusbruk och koppla lamporna till befintlig el och täcka med våra EIVA takkoppar. 

  2. Behöver du en eller flera olika ljuspunkter? Med våra EIVA komponenter kan du verkligen skapa olika typer av lösningar genom att distribuera ut ljuspunkterna till där du vill ha dem. På så sätt kan du enkelt skapa välkomnande och mysig naturlig belysning.  

  3. Vilken typ av kopplingar vill du använda för dina lampor?Med våra produkter har du möjlighet att koppla en enskild lampa till en enskild kontakt eller så skapar du ett system där varje individuell lampa går till olika kontakter eller så finns alltid möjligheten att från en kontakt distribuera ut ljuset till flera sammankopplade lampor, likt en ljusslinga. Men med möjligheten att också sätta pendlade lampor i slingor. Möjligheterna är många!

  4. Var ska man starta? Med vår utomhusbelysning kan du starta med en befintlig utomhuskontakt, antingen på vägg eller i tak. Från den kan du bygga på med valfritt antal lampor. Du kan också välja plats där de ska sitta eller hänga pendlade ooch du har också möjlighet att flytta med dig belysningen. Var kreativ med Creative-Cables!

- Shoppa ur vår utomhuskollektion -

Surfa runt i vårt sortiment även om du inte är online!


Meny