Chat with us, powered by LiveChat

Cage: nya belysningsformer

Modulära ljuskronor i full Creative-Cables stil?

Svaret är Cage, som föddes från Marcello Zilianis penna, en patenterad komponent med en enkel form som ger möjlighet att "binda" kablarna för att skapa spektakulära och originella pendellampor, riktiga hängande skulpturer.

Cyrkel eller fyrkant?

De finns i 3 olika utföranden: svart eller vit i återvunnen plast och transparent i polykarbonat.

CIRKEL

Cage består av 6 lättmonterade komponenter och en rund struktur som "binder" kablarna och skapar spektakulära och originella geometrier, riktiga hängande skulpturer.

FYRKANT

Cage består av 4 lättmonterade komponenter och en fyrkantig struktur som "binder" kablarna och skapar spektakulära och originella geometrier, riktiga hängande skulpturer.

Ändra formen

Med Cage kan du även ändra utseendet på din ljuskrona när och hur ofta du vill genom att helt enkelt ändra på Cages position eller lägga till fler.

Patenterad lösning. Fascinerande och ovanliga geometrier skapade med våra kablar gör den här ljuskronan till en väldigt stilig och vacker hängande skulptur. Ett tips? Släpp loss din kreativitet och flytta Cage till olika höjder. Din lampa kommer aldrig att se likadan ut!

marcello ziliani

Marcello Ziliani föddes i Brescia 1963 i fiskarnas tecken. 1988 tog han examen i arkitektur vid Milanos Tekniska Högskola med Achille Castiglioni som lärare (och oöverträffad mästare). Han ägnade sig främst åt design och utvecklade inredningsprojekt, kompletterande produkter, belysning, badrums- och kontorsprojekt, presentartiklar och småbarnsprodukter. Han arbetade även med installationer, teaterscenografi, art-direction, designsamordning, grafik och kommunikation. Han ägnar särskild uppmärksamhet åt hållbarhetsaspekter, "design med människan i centrum" och "smidig tillverkningsbarhet". Han ogillar absolutismen och orubbliga säkerheter, han gillar att tala mjukt och framför allt att lyssna. Han anser att varje projekt trots allt är en önskan, ett hopp om att flyga.

Marcello Ziliani

Vad kan du skapa?

Cage kan användas ensam eller i flera olika kombinationer, vilket ger fritt utrymme för kreativitet tack vare möjligheten att skapa ett stort antal olika former, som alla förenas av ett oslagbart, varierat och personligt språk.


Meny