Chat with us, powered by LiveChat

Smarta lampor: lys upp ditt hem på ett smart sätt

Inte bara wifi ljuskällor, utan även takkoppar och alla typer av lampor. Creative-Cables belysningslösningar passar perfekt i alla miljöer och är idealiska för att skapa ett "smart" belysningssystem.

Varför välja de?

Total komfort i varje rum och i varje situation.

Tänk på hur bekvämt det är att justera ljuset om och om igen utan att behöva att ta sig ur soffan

Större säkerhet när du inte är på plats.

Smarta lampor är ett enkelt sätt att avskräcka tjuvarna: programmera dem så att dem tänds regelbundet när du inte är hemma.

Spara energi (och pengar).

Du behöver inte längre vara rädd för att ha glömt att ljuset är påslaget. Du kan kontrollera det när som helst via appen. Även släcka det, förstås.

Var ska man börja?

Om du vill skapa ett smart belysningssystem behöver du bara en sak: ett trådlöst nätverk. Armaturer ansluts till detta direkt eller via särskilda protokoll eller appar. För att styra och hantera alla våra produkter, ljuskällor och takkoppar har vi valt appen Smart Life (App Store / Play Store). Ladda ner den, följ instruktionerna steg-för-steg och för in ditt hem i den smarta världen.

Föreställ dig att du kan dämpa ljuset i vardagsrummet medan filmen börjar och du redan sitter i soffan, eller tända ljuset i köket med ett enkelt röstkommando medan du koncentrerar dig på ett recept som är så krävande att du inte kan bli avbruten inte ens för en stund.

Det här (och mycket mer) kan du göra tack vare wifi-lampor som kan programmeras och fjärrstyras via smartphones och enheter såsom röstassistenter och smarta högtalare, t.ex. Alexa eller Google. Internetanslutna lösningar som inte behöver någon fysisk strömbrytare och som erbjuder många fler möjligheter - när det gäller ljusintensitet och färgåtergivning - än en enkel lampa.

Vad kan man göra med smarta lampor?

Tända, släcka eller kontrollera ljusets status genom din smartphone eller via röstassistenten. Även utanför hemmet.

Programmera ljusets tändning enligt dina behov.

Öka eller minska ljusintensiteten eller ändra ljuskällans vita nyans.

100 % smarta, wifi ljuskällor

Intensivt och naturligt ljus eller mjukt, varmt ljus? Med wifi ljuskällor kan du bestämma från fall till fall, beroende på ljuset utanför, tillfället eller humöret. Och det bästa är att om du väljer en eller flera smarta ljuskällor behöver du inte ändra något alls i belysningssystemet i ditt hem, eftersom de är kompatibla med alla typer av lampor.

Smarta takkoppar, för en lampa som är perfekt för just dig

Funderar du över att skapa en ljuskrona med flera fall men tycker att det är överdrivet att köpa 6, 8 eller kanske 10 smarta ljuskällor? Eller har du förälskat dig i de unikt formade och färgade ljuskällorna, men de är inte smarta och du vet inte vad du ska göra eftersom ditt hem är jätteuppkopplat? Just för sådana behov har vi skapat smarta takkoppar, med vilka du kan skapa din perfekta lampa och lägga till dina favorit ljuskällor, vilka de än är. På vår hemsida eller i våra butiker hittar du ett brett urval av takkoppar i alla former och färger, med ett enda fall eller med... 14! Välj den som passar dig och skapa din drömlampa.

SMART cylindrical metal 4-hole ceiling rose kit

Led Smart Wi-Fi G125

Smart även utomhus

Vill du skapa inte bra ett smart rum utan även en smart terrass, veranda elle trädgård? Finns det smarta lampor som är utformade för utomhusbruk, som fungerar utan att göra några ändringar i systemet och som kan tändas och släckas utan strömbrytare? Svaret är naturligtvis ja! EIVA, det första IP65-klassade utomhusbelysningssystemet, är nu smart. Tänk på bekvämligheten med en regn- och väderbeständig lampa som du enkelt kan styra med en app eller röst när du leker utomhus med hunden eller barnen eller när du läser en bok på terrassen eller vid poolen.

G125 - Smart Wi-Fi

Led Smart Wi-Fi G125


Meny