Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesCTBOX-1SW

Väggdosa i metall, strömbrytare med enkel knapp för Creative-Tube

CTBOX-1SW

Ny produkt

Tillgänglig

118,00 kr

- +

Creative-Tubes är Creative-Cables system med tygklädda, extremt flexibla och färgglada rörledningar, perfekta för att skapa unika och synliga elinstallationer.

Den här dosan i metall med strömbrytare kan anslutas till Creative-Tube 20 mm. Det är enkelt att ansluta Creative-Tube till kopplingsdosan och kan göras med hjälp av metallterminalen med M20 gänga (som säljs separat) för att ansluta varje komponent till Creative-Tube.

Tack vare strömbrytaren kan du använda den här kopplingsdosan både som ett dekorativt element och som ett dubbelt funktionellt element, vilket ökar flexibiliteten i ditt elsystem och som därmed blir helt anpassningsbart efter dina behov, även de som förändras med tiden!

Mer detaljer

  • Mer information
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Specifikationer:

10 Amp
Bredd: 87 mm
Höjd: 87 mm
Djup: 45 mm
Material: stål
Silvergrå

Kompatibel med Creative-Tubes 20 mm

CE och RoHS certifierad

Ladda ned tekniska specifikationer

11 andra produkter i samma kategori:

Meny