Creative-Tube flexibel rörledning, Röd Viskos RM09 Textilklädsel, diameter 20 mm

NG20RM09

Ny produkt

Creative-Tube är mycket mer än bara en textilklädd rörledning!
Faktum är att Creative-Tub kan, tack vare metallfibrerna som löper genom den, böjas och behålla den form du ger den. Den enda gränsen för hur du monterar Creative-Tube kommer att vara din egen fantasi!

Creatuve-Tubes 20 mm rörledning klädd i Röd Viskos gör att du slipper alla plast- och metalledningar som förfular väggarna på din arbetsplats eller studio, vilket ger dig möjligheten att, till dina väggar och tak, tillföra den färg och design du önskar .
Tack vare det unika utbudet av tillbehör som utvecklats av Creative-Cables, kan du ansluta Creative-Tubes till kopplingsdosor och sprida ett elsystem som du gärna visar upp, istället för att gömma i väggarna!

Du kan även använda Creative-Tubes för ytterväggar. Det materialet de består av uppfyller CEI-EN 61386-1 + EN 61386-22 Klassificering 3321 och det är IMQ-certifierat.

Creative-Tube säljs per meter. Beställningar levereras i hel längd upp till högst 50 meter.

Hittar du inte färgen du vill ha på din Creative-Tube? Kontakta oss: vi kan ta fram den till dig!

Mer detaljer

79 kr

Tillgänglig

- +

 
Mer information

Klassificering No: 3321
Trycktålighet: >750N on 5 cm vid 20°C
Slagtålighet: (-15°C) efter 2kg slagkraft
Driftstemperatur: -5°C to +60°C
Flamsäkerhet: självsläckande VO
Spänningstålighet: <2000V vid 50Hz
Isoleringsmotstånd: >100 mega ohm
Diameter: 20 mm
Färg: Röd Viskos RM09

Enligt CEI 64-8-standarden, för att garantera kabelavlägsnandet, det maximala användbara diametern på kablar inuti Creative-Tube kan vara 10 mm för ett rör upp till 10 meters längd. Upp till 20 meter blir maximal diameter 9 mm.

På grund av Creative-Tubes form när den är monterad, är det nödvändigt att skära av de överflödiga ändarna av metalltrådarna vid änden på röret., innan du kan installera tillbehören eller ansluta den till kopplingsdosan.

 
Datablad
TygViskos
FärgRöd
MönsterEnfärgad
StilRund

Tillbehör

5 andra produkter i samma kategori:

Meny