Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBDDLP

Ellepì oversize platt lampskärm i Dibond för pendellampa för utomhusbruk, diameter 40 cm - Tillverkad i Italien

EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

521,00 kr

- +

Ellepì är en oversize platt lampskärm för pendelbelysning, 100 % tillverkad i Italien och idealisk för att återskapa en minimalistisk och sofistikerad design i vilket rum som helst. Ellepì, i sin nya Dibond® version, blir det perfekta tillbehöret till EIVA, Creative-Cables IP65 klassade belysningssystemet för utomhusbelysning.

En stilren lampskärm som lämnar ljuskällan helt synlig, perfekt för att skapa pendellampor i serie med andra lampskärmar som passar utmärkt i diverse miljöer såsom pergolan, verandan eller lusthuset.

Beroende på vald finish du kan du skapa en helt unik stil i rummet du möblerar: industriell om du väljer versionen i alluminium, minimalistisk om du väljer den dubbelsidiga glänsande/matt svarta, enfärgade mattvit är det perfekta valet för dig som är ute efter en modern stämning, kopparfärg och mässing för dig som vill byta ofta din inredning!

OBS! Ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Ellepì oversize lampskärm i Dibond® kompatibel med EIVA system för utomhusbruk - specifikationer:

Diameter: 400 mm< br /> Centralt hål: 43 mm< br /> Material: Dibond® < br /> 100% Tillverkad i Italien

 
Datablad
Typ av produktLampskärmar
SystemEIVA, Lumet
MaterialDibond
Ladda ned tekniska specifikationer

13 andra produkter i samma kategori:

Meny