Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBGTPEIVA3

EIVA-3, 3-vägsanslutning för utomhusbruk med snabbkoppling

EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

148,00 kr

- +

EIVA-3 är en T-formad koppling med IP65-skyddsklass som ingår i EIVA-system för utomhusbruk: världens första IP65-anpassningsbara belysningssystem för utomhusbruk, som möjliggör anpassade installationer som garanterar en vattentät produkt. Tack vare den unika isolerande gelén som finns på insidan, är den helt säker mot regn och stormar.

Snabb och enkel att montera, EIVA-3 ger dig möjlighet att designa många olika belysningslösningar för utomhusbruk genom att använda befintliga anslutningar. Montering sker med snäppfunktion och kräver inga verktyg, vilket gör det enkelt att skapa hängande lampor med exponerad ljuskälla eller lampskärm, eller att skapa korsningar mellan olika ljusslingor för att skapa ett verkligt nätverk av ljus.

Med EIVA-3 kan du välja antal, avstånd och längd på pendlarna, och därmed föra ljuset precis där du vill ha det och där du behöver det som mest. Ringen ovanpå ger möjlighet att fästa kopplingen var som helst. Tack vare pluppen som ingår i kittet kan Eiva-3 även användas som ändterminal.

EIVA-3 är en produkt designad, konstruerad och tillverkad av Creative Cables.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

EIVA-3, 3-vägsanslutning för utomhusbruk:

Anslutningsenhet för armaturer CE 60598-1
Material: termoplast, förfylld med isolerande gel
Höjd: 115 mm
Bredd: 73 mm
Tjocklek: 26 mm
Nominell spänning: 110/250 V ac
Kompatibel med H05RN-F 2x1mm2 kablar
Klass: II
Skyddsklass: IP65
Inkluderar kabelklämma, en silikonpropp för sidohål och ett fäste för takmontering.

Den maximala belastningen för anslutna kablar är 1,5 kg.

Ladda ned tekniska specifikationer

13 andra produkter i samma kategori:

Meny