Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPDEVTG1

EIVA PASTEL Utomhus Pendelupphäng för lampskärm med textilkabel, takkopp i silikon, takfäste och lamphållare IP65. Vattentät.

personalizza Anpassa
EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

1 553,00 kr

- +

Letar du efter en lösning för att belysa matbordet på terrassen? Vill du ha en utomhuslampa till din veranda? Vill du skapa en unik atmosfär i din trädgård med belysning som återspeglar din stil? Med EIVA-pendellampor kan du äntligen ändra utseendet på dina utomhusutrymmen med en vattenbeständig kollektion från Italien.

Denna IP65 pendellampa komplett med lampskärm är gjord med lamphållaren och takkopp från EIVA-serien. Komponenter av hög kvalitet med IP65-skyddsgrad, vatten- och regnbeständiga, helt designade och patenterade av Creative-Cables. För att komplettera lampan finns Bistrot lampskärm i emaljerad metall, som med entidlösa look skapar n helt unik stil.

Skapa en elegant och modern design i dina utomhusmiljö som t.ex. till belysning av pergolor, uterum, verandor. Takkoppen kan installeras på väggen eller taket, så att du kan dra nytta av den befintliga elanslutningen. Med hjälp av takfästet kan du centrera pendeln exakt där du önskar hänga upp den.

Denna pendel är klar att installeras och du kan köpa den redan komplett med glödlampa: vi har valt en G125 LED-glödlampa med genomskinligt glas och lång glödtråd beroende på vald variant. Du kan också välja en annan från mer än 200st LED-ljuskällor i vårt sortiment.

Alla Creative-Cables-lampor är designade och monterade i Italien och testas och är CE-certifierade enligt de striktaste föreskrifterna och kontrolleras av oberoende laboratorier: ytterligare en anledning att välja Creative-Cables-kvalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Outdoor pendant lamp composed of:
500 cm of 2x1.00 neoprene cable for outdoor use IP65 of the selected colour.
1 IP65 soft touch silicone ceiling rose of the selected finish.
1 EIVA E27 IP65 smooth lamp holder
1 decentralizer complete with wall/ceiling mounting kit.
1 Harbour enamelled metal lampshade of the selected finish ø 380 mm H 200 mm

Light bulb [CBL700143]: LED, ST64, 5W, 280 Lm, 2200K, E27, G, width 64 mm, height 145 mm, dimmable

Made in Italy

 
Datablad
MoodIndustrial
SystemEIVA
SkyddsgradIP65
MaterialMetall
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypDirekt
SmartNej
Bländarbalk180°
Färgtemperatur2200°K
Lumen280 Lm
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny