Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPDECLF4

EIVA Utomhus pendellampa för lampskärm med 5 mt textilkabel, kabelklammer, takkopp i silikon och lamphållare IP65

personalizza Anpassa
EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

1 036,00 kr

- +

En minimalistisk pendellampa som är perfekt för dig som letar efter en lösning för att lysa upp din balkong eller förnya belysningen i din trädgård.
Med EIVAs pendellampor kan du äntligen förändra utseendet på dina utomhusutrymmen i all säkerhet med en produkt som är tillverkad i Italien och som är helt vattentålig.

Den här pendellampan för lampskärmar består av lamphållare och takkopp från EIVA-serien: högkvalitativa komponenter med IP65-skydd, vatten- och regntåliga, helt utformade och patenterade av Creative-Cables.
Den mjuka silikonfinishen och den matchande kabeln är perfekta för att återskapa en elegant design i dina utomhusutrymmen, belysa pergolor, lusthus och stora utomhusbord: välj din favorit version som bäst matchar din stil och lägg till en lampskärm! Takkoppen kan installeras på både vägg och tak, så att du kan dra nytta av de befintliga anslutningarna i ditt elsystem. Tack vare kabelklammern kan du bestämma var ljuspunkten ska hängas.

Den här pendellampan är redo att installeras och är kompatibel med alla dekorativa eller designade LED-lampor i vårt sortiment.

VARNING: EIVA lamphållaren är endast avsedd för LED-lampor i glas och har testats som kompatibel med A60, ST64, G95 och G125 ljuskällor som garanterar IP65-skydd.
Kompatibilitetsområdet håller på att utökas och testas för närvarande.

Varje Creative-Cables lampa designas och monteras i Italien och testas och CE-certifieras av oberoende laboratorier i enlighet med de strängaste standarderna: ännu en anledning till att välja Creative-Cables kvalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Utomhus pendellampan komplett med:
500 cm av 2x1.00 kabel i neopren för utomhusbruk i vald färg
1 IP65 takkopp i soft touch silikon i vald finish
1 EIVA E27 IP65 lamphåller med dubbel skärmring
1 kabelklamer komplett med vägg/takfäste

OBS! Ljuskälla ingår EJ.

Tillverkad i Italien

 
Datablad
MoodColorful, Modern
SystemEIVA
SkyddsgradIP65
MaterialSilikon
SockelE27
LjuskällaNej
LampskärmarTill lampskärm
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny