Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPDEMDR3

EIVA ELEGANT pendellampa med 5 m textilkabel, Ellepì lampskärm, takkopp och lamphållare i IP65 vattentätt silikon

personalizza Anpassa
EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

1 599,00 kr

- +

Letar du efter lösning för att belysa middagarna på terrassen? Letar du efter en särskild utomhusbelysning för att lysa upp din veranda? Vill du skapa en unik atmosfär i trädgården tack vare belysning som återspeglar din personliga stil? Med EIVA:s pendellampor kan du äntligen ändra utseendet på dina utomhusutrymmen med en produkt som är tillverkad i Italien och som är helt vattentät.

Den här pendellampan med lampskärm består av EIVA silikonlamphållare och takkopp: högkvalitativa komponenter med IP65-skyddsklass, vatten- och regntäta och helt skapade, designade och patenterade av Creative-Cables.
Tack vare de stilrena linjerna och den minimalistiska designen av Ellepì oversize lampskärm i Dibond® kan du skapa en modern stil i alla miljöer. Välj din favorit lampskärm som bäst passar dina behov: aluminium för dig som gillar industriell stil, matt vit för dig som vill ha en enfärgad produkt, svart kan användas antingen på den glänsande och mattare sidan, eller den dubbelsidiga koppar- och mässingsversionen för att ge ditt uterum en vintage-look, eller för att ändra stilen när som helst när du känner dig för det.

Takkoppen kan monteras på både vägg och tak, vilket gör det möjligt att utnyttja anslutningarna i ditt befintliga elsystem, samtidigt som du, tack vare en kabelklammer, kan bestämma var pendeln ska hängas.

Lampan är monteringsfärdig och du kan köpa den tillsammans med ljuskälla: vi har valt en LED G125 lampa med klart glas och lång glödtråd, men om du letar efter en annan stil kan du komplettera din pendel genom att välja någon av de 200 LED-lampor som finns i vårt sortiment.

Varje Creative-Cables lampa designas och monteras i Italien och testas och CE-certifieras av oberoende laboratorier i enlighet med de strängaste standarderna: ännu en anledning till att välja Creative-Cables kvalitet..

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Utomhus pendellampa komplett med:
500 cm av IP65 2x1.00 kabel i neopren för utomhusbruk i vald färg
1 soft touch, IP65 takkopp i silikon i vald finish
1 EIVA E27 gängad IP65 lamphållare med skärmringar
1 soft touch, beläggning i silikon i vald finish
1 kabelklammer med tak/väggfäste
1 Dibond® Ellepì lampskärm i vald finish ø 400 mm H 3 mm

Ljuskälla [BB-E05]: LED, transparent, G125, 4W, 470 Lm, 2700K, E27, E, bredd 125 mm, höjd 178 mm

Tillverkad i Italien

 
Datablad
MoodModern, Minimal
SystemEIVA
SkyddsgradIP65
MaterialDibond
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk180°
Färgtemperatur2700°K
Lumen470 Lm
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny