Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBAPE2MDR8

Fermaluce EIVA ELEGANT för lampskärm med roterande koppling, IP65 vattentät takkopp och lamphållare

personalizza Anpassa
EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

940,00 kr

- +

Fermaluce EIVA ELEGANT är en vägglampa med roterande koppling, lamphållare och väggkopp från EIVA-system: kvalitetskomponenter tillverkade i Italien med vattentät IP65 skyddsklass, helt utformade och patenterade av Creative-Cables. Tack vare IP65 skyddsklassen är Fermaluce EIVA ELEGANT för lampskärmar perfekt för en trädgård eller terrass och som belysning för badrummet.

Lampan har en roterande koppling som gör att den lutas upp till 90° och rotera 315°, vilket ger möjlighet att rikta ljuset efter dina behov. Den kan monteras ovanför eller bredvid en spegel och fungerar som en utmärkt funktionell lampa när du sminkar dig eller rakar dig!
Välj din favorit version som bäst passar din stil, komplettera den med en lampskärm och ge liv till din nya lampa, helt anpassad efter dina behov och stil.

Fermaluce EIVA ELEGANT för lampskärm kan även köpas komplett med ljuskälla: vi valde den transparenta Led Edison ST64 ljuskälla, men alternativt kan du ta en titt på det breda utbudet av LED-lampor från vårt sortiment och välja din favorit.

VARNING: EIVA lamphållaren är endast avsedd för LED-lampor i glas och har testats som kompatibel med A60, ST64, G95 och G125 ljuskällor som garanterar IP65-skydd.
Kompatibilitetsområdet håller på att utökas och testas för närvarande.

Varje Creative-Cables lampa designas och monteras i Italien och testas och CE-certifieras av oberoende laboratorier i enlighet med de strängaste standarderna: ännu en anledning till att välja Creative-Cables kvalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Vägglampan är komplett med:
1 IP665 väggkopp i soft-touch silikon i vald finish: ø 125 mm, H 40 mm
1 EIVA E27 IP65 lamphållare med gängad hylsa
1 lock till lamphållaren i soft touch silikon i vald finish: ø 60 mm, H 75 mm
Justerbar koppling i metall

Ljuskälla [BB-T02]: LED, transparent, ST64, 7W, 806 Lm, 2700K, E27, E, bredd 64 mm, höjd 140 mm, dimbar

Tillverkad i Italien

 
Datablad
MoodModern
SystemEIVA
SkyddsgradIP65
MaterialSilikon
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarJa
LampskärmarTill lampskärm
SmartNej
Färgtemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny