Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPSEPACLF25

Snake EIVA Wi-Fi, bärbar utomhuslampa, 5 m textilkabel, IP65 lamphållare och smart ljuskälla

personalizza Anpassa
EIVA IP65

Ny produkt

Tillgänglig

1 299,00 kr

- +

Den kan sitta på trädgrenarna eller luta sig mot takbjälkarna i en pergola. Snake EIVA Wi-Fi är en utomhuslampa som kan användas på många olika sätt tack vare den 5 meter långa kabeln. Och i den här versionen med smart ljuskälla den är inte bara regn- och vädertålig, utan kan även styras bekvämt via smartphone eller röstassistenter som Google eller Alexa.

Tack vare ljuskällans trådlösa teknik kan du enkelt sätta på och stänga av din Snake EIVA Wi-Fi eller styra den inifrån hemmet. En trevlig bekvämlighet när du redan ligger i sängen och är orolig att ha glömt att släcka ljuset i verandan, eller om du kommer till terrassen med din lemonadbricka i handen och allt du behöver för att tända det är ett röstkommando.

Snake EIVA Wi-Fi behöver inga ledningar och är redo att sättas på: det är bara att koppla in det för att belysa alla dina utomhusutrymmen. Dessutom är komponenterna i EIVA-systemet inte bara högkvalitativa med IP65-skydd, utan de är också helt tillverkade i Italien: designade, konstruerade och patenterade av Creative-Cables.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Snake EIVA Wi-Fi, utomhuslampa:

  • 5 m kabel 2x1,00 i neopren för utomhusbruk IP65 i vald färg
  • 1 lamphållare EIVA E27 svart termoplast förfylld med isolerande gel med IP65-skyddsklass, certifieringar: CE.
  • 1 Pastel lock till lamphållare i silikon soft touch i vald finish
  • 1 Schuko stickpropp för EIVA System, dragavlastare med snabbkoppling MAX 3G2,5 H07RN-F, nominell ström: 16A, skyddsgrad: IP44, pol: 2P+T

Tillverkad i Italien

Globo G125 LED SMART WI-FI ljuskälla [DL552010] : LED, Globo G125, transparent, E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220/240V, 6,5W, Klass E, 1800/3000 K, 806 Lm, Dimbar

 
Datablad
MoodColorful
SystemEIVA
SkyddsgradIP65
MaterialSilikon
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarUtan lampskärm
LjustypDiffust
SmartJa
Bländarbalk360°
Färgtemperatur1800÷3000°K
Lumen806 Lm
Ladda ned tekniska specifikationer

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Meny