Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesXZ15CN02

Elektrisk kabel för ljusslinga täckt med Naturligt Grått Linne CN02 tyg - UV-beständig

XZ15CN02

Ny produkt

101,00 kr

KvantitetPrisRabattDu sparar
Om du köper 25  m. 81,00 kr / m. 19,8% Up to 500,00 kr
Tillgänglig
Kvantitet (m.)EnhetsprisSumma

- +

101,00 kr / m.

Njut av en unik utomhusbelysning för dina utomhuskvällar: välj Filé, Creative-Cables anpassningsbara system för ljusslinga med platta kablar. Dessa kablar är resistenta, hållbara och med hög motståndskraft mot UV-strålar,vilket förvarar kablarnas färg även efter långvarig exponering för solens strålar.

Är dessa kablar lämpliga för att användas utomhus?

Filé-systemet är IP44 klassat, vilket betyder att du kan installera dessa ljusslingor med platta kablar precis var du vill, även utomhus under extra fuktiga kvällar. Ta in din ljusslinga när du inte behöver den längre eller om vädret blir för dåligt. IP44-produkter är specifikt utformade för utomhusbruk och är skyddade mot inträngning av fasta föremål som är större än 1 mm och vattenstänk, men de kan inte vara direkt utsatta för regn och väldigt dåligt väder.

Hur kan jag skapa den perfekta ljusslingan för min uteplats?

På vår hemsida, utöver kabeln, finns det även lamphållare och tillbehör som du kan använda för att anpassa din ljusslinga efter dina behov och önskemål. Du kan installera varje lamphållare var som helst på kabeln och skapa en skräddarsydd produkt precis som du vill ha den.

Hur många meter kabel för ljusslinga kan jag köpa?

Du kan köpa det exakta antalet meter kabel som du är i behov av för att lysa upp din utemiljö och skapa en ljusslinga i den längd du behöver, och du kan installera precis hur många lamphållare du vill och behöver.

Hur kan det gråa linnet förbättra utomhusutrymmens estetik?

Det naturliga gråa linnet CN02, som vi har använt för att täcka våra UV-resistenta kablar för utomhusbruk, ger personlighet och elegans till dina lampor eller dina utomhusinstallationer. En enkel färg (precis som vit och svart), perfekt för att matcha med andra färger, medan det naturliga linnet ger en vacker elegans, förstärkt av mélange-fibrerna.

Vad menas med kablar som är UV-resistenta?

Tyget som täcker Creative-Cables elektriska kablar är behandlat för att motstå UV-strålar, som är cirka 10% av solens ljus. En UV-resistent kabel håller färgerna levande under lång tid, även i extra soliga områden, och förhindrar att en långvarig exponering för dessa strålar leder till att materialet försämras och att prestandan minskar.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Kabel 2x1,5 med rektangulärt tvärsnitt och platt form, mått mm 13,5 x 5,5 enligt EN 60228/ IEC 60228.

Flexibel elektrolytisk röd kopparledare av klass 5 som överensstämmer med EN 60228/IEC 60228.
Typ av kabel: H05RNH2-F täckt med naturligt grått linne CN02.
Maximal kabellängd 25 m.
Nominell spänning: 300/500 V.
Driftstemperatur: -40°C a + 60°C.
Icke-spridning av flamman: överensstämmer EN 60332-1-2/IEC 60332-1.
Normativ referens: EN 50525-2-82 e IEC 60245.

 
Datablad
StilPlatt
TygLinne
AnvändningTextilkabel för string lights
MönsterEnfärgad
FärgGrå
Ladda ned tekniska specifikationer

Mängdrabatter

KvantitetRabattDu Sparar
25 19.802% Up till 500,00 kr

21 andra produkter i samma kategori:

Meny