Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBKBME14

P-Light, kit lamphållare E14 med dold dragavlastare

Ny produkt

Tillgänglig

109,00 kr

- +

P-Light är den särskilda lamphållaren E14 som ger möjlighet att skapa unika belysningslösningar med tubformade ljuskällor.
Tack vare den här lamphållaren i metall kan du skapa en eller flera pendellampor, perfekt för att belysa rum i olika storlekar. Kombinera upp till 15 pendlar genom att matcha P-Light med vårt urval av dekorerade Rose-One System XXL-takkoppar eller kombinera den med mindre takkoppar för att skapa den pendelbelysningen som bäst passar din inredning.

Det här lilla men funktionella lamphållaren finns i flera olika nyanser, från monokromatiska färger till borstad metallfinish, och är tillgänglig i flera olika versioner: välj din favorit!.

Varje P-Light kit lamphållare har en dold dragavlastare och kan fästas på vilken rund eller tvinnad 0,75 mm kabel som helst från vår katalog: välj din favorit finish som bäst matchar dina rum!

OBS: Ljuskälla ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Kit lamphållare består av ett metallock och en lamphållare E14 med dragavlastare i termoplast. Perfekt för att skapa en pendellampa genom att kombinera den med din favorit textilkabel och takkopp (takkopp och textilkabel ingår EJ).

Specifikationer kit lamphållare.

Metallock
Diameter: 29 mm.
Höjd: 98 mm.
Håldiameter: 5 mm.
Material: metall.

Lamphållare i termoplast
Hylsa: slät.
Nominell spänning: 250 Vac.
Terminaler: Skruvterminaler för styva eller flexibla kablar 0,5 ÷ 2,5 mm2.
Fästning: med gängade nippelrör M10x1.
Certifiering: CE - IMQ.

Transparent dragavlastare i plast.

 
Datablad
Typ av produktLamphållare för synlig ljuskälla
MiljöInomhus
StrömbrytareNej
MaterialMetall
SockelE14
LampskärmarUtan lampskärm
SmartNej
Ladda ned tekniska specifikationer

Meny