Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-P02

CRI 95 ST64 E27 LED-lampa 7W 2700K Dimbar - P02

BB-P02

Ny produkt

Tillgänglig

143,00 kr

- +

Den här LED-lampan med E27-sockel, ST64-form, glasfinish med porslinseffekt, 7W, 2700K dimbar, är en modern och raffinerad belysningsprodukt som kan användas i en mängd olika miljöer, från vardagsrummet till sovrummet, från kontorsrummet till köket.

Specifikationer

CRI 95 ST64 - P02 E27 LED-lampan har en E27-sockel som kan installeras på ett enkelt sätt i befintliga lampor, vilket garanterar maximal bekvämlighet. Lampan har dessutom ett högt färgåtergivningsindex (CRI) på 95, vilket innebär att färgerna återges noggrant och naturligt.

Finish

Glaset med porslinseffekt ger CRI 95 ST64 E27 LED-lampan ett extremt elegant och raffinerat utseende, perfekt för stämningsbelysning eller för att skapa en speciell stil i den omgivande miljön. Glasets mattvita finish skapar ett homogent och diffust ljus som passar perfekt med alla inredningsstilar, även modern och klassisk.

Energibesparing

P02 LED-lampan använder endast 7 watt energi, vilket innebär betydande energikostnadsbesparingar jämfört med konventionella lampor. Tack vare LED-tekniken har den här ljuskällan dessutom en mycket längre livslängd, vilket resulterar att den inte behöver bytas ut ofta.

Färg och intensitet

CRI 95 ST64 E27 LED-lampan har en färgtemperatur på 2700K, perfekt för att skapa en varm och mysig belysning. Lampan är dessutom dimbar, vilket innebär att du kan justera ljusstyrkan efter behov. Den här funktionen är särskilt användbar i rum såsom sovrum eller matsalar, där ett mjukt ljus önskas.

Form

ST64 LED-lampa har en klassisk och elegant form som avger ett jämt och flimmerfritt ljus, perfekt för interiörbelysning..

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: Edison
Sockel: E27
Diameter: 64 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklass: F
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med led-dimmer IGBT.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter64 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassF
FormEdison, Edison
Bländarbalk360°
Lumen640 Lm
GlasfärgPorslin, Porslin
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny