Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-P03

CRI 95 G95 E27 LED-lampa 7W 2700K Dimbar - P03

BB-P03

Ny produkt

Tillgänglig

171,00 kr

- +

CRI 95 G95 - P03 E27 LED-lampan är ett utmärkt alternativ för dig som söker högkvalitativ belysning för hemmet eller kontoret. Ett högt färgåtergivningsindex, en varm och mysig färgtemperatur, en elegant sfärisk form samt ett glas med porslinseffekt som avger ett homogent ljus, den här ljuskällan blir ett elegant och funktionellt komplement till vilken lampa som helst.

Specifikationer

Tack vare en E27-sockel är den lätt att installera i diverse befintliga lampor. Dessutom har lampan ett högt färgåtergivningsindex (CRI) på 95, vilket innebär att den återger färgerna noggrant..

Finish

Ljuskällans glas med porslineffekt avger ett homogent ljus som sprids jämnt i hela rummet. Den här egenskapen är särskilt användbar i dessa rum där god allmänbelysning behövs, till exempel kök eller mötesrum.

Energibesparing

CRI 95 G95 - P03 E27 LED-lampan är dessutom ett energieffektivt alternativ. Med en effekt på endast 7 W förbrukar den här lampan mindre energi än konventionella ljuskällor, vilket sparar på din elräkning i det långa loppet. Dessutom har LED-lampan en mycket längre livslängd än vanliga ljuskällor, vilket minskar behovet av att byta ut de alldeles för ofta.

Färg och intensitet

Den här färgtemperaturen är perfekt för en avslappnande atmosfär i rum såsom sovrum och vardagsrum. Dessutom är lampan dimbar, vilket innebär att du kan justera ljusstyrkan efter behov. Den här funktionen är särskilt användbar när du vill ha ett mjukt ljus för att skapa en romantisk atmosfär eller för att titta på TV:n i ett mörkt rum.

Form

Ljuskällans stilfulla och sfäriska G95-form förvandlar den till ett elegant och alltid pålitligt komplement till alla lampor, även plugg-in, som smälter perfekt in i alla inredningsstilar.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: Glob
Sockel: E27
Diameter: 95 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklass: F
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med led-dimmer IGBT.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter95 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassF
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen640 Lm
GlasfärgPorslin, Porslin
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny