Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbsBB-P05

CRI 95 G150 E27 LED-lampa 7W 2700K Dimbar - P05

BB-P05

Ny produkt

Tillgänglig

378,00 kr

- +

Den här LED-lampa med E27-sockel, G150-form, porslinsliknande yta, 7W, 2700K dimbar, är en högkvalitativ produkt som ger ett varmt och mysigt ljus, utformad för att belysa inomhusutrymmen såsom vardagsrum och sovrum, men även kommersiella miljöer.

Specifikationer

CRI 95 G150 E27 - P05 LED-lampan är väldigt lätt att installera i olika typer av armaturer tack vare sin E27-sockel. Tack vare ett högt färgåtergivningsindex på 95, den här lampan återger dessutom färgerna extremt noggrant, vilket gör den idealisk för tillämpningar som kräver färgprecision, t.ex. inredning eller produktpresentation i butiker och utställningslokaler.

Finish

Glaset med porslinseffekt skapar ett homogent ljus som gör CRI 95 G150 E27 LED-lampan särskilt elegant och som ger stil åt alla rum där den är installerad. Glasets mattvita finish förvandlar den här lampan till ett idealiskt val för att komplettera vägg- eller taklampor eller ljuskronor.

Energibesparing

Den använder endast 7 watt energi och ger betydande besparingar på energikostnaderna. Dessutom har P05 en lång livslängd, över 15 000 timmars användning, och minskar behovet av frekventa byten av ljuskällor.

Färg och intensitet

CRI 95 G150 E27 LED-lampan har en färgtemperatur på 2700K, vilket ger ett mjukt och mysigt ljus, perfekt för att skapa en avslappnande och behaglig atmosfär i hemmet. Den är dessutom dimbar , vilket ger möjlighet att justera ljusintensiteten enligt behoven i den miljö där den används. Denna funktion gör lampan särskilt användbar i rum såsom sovrum eller matsal, där ett mjukt ljus kan bidra till att skapa en mer intim och behaglig atmosfär.

Form

P05 LED-lampan har en elegant och linjär form som passar perfekt in i alla inredningsstilar.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: Glob
Sockel: E27
Diameter: 148 mm
Längd: 210 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energiklass: F
Färgtemperatur: 2700 K
Lumen: 640 Lm
Dimbar: Ja

Dimbar med led-dimmer IGBT.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter150 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur2700°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassF
FormGlob, Glob
Bländarbalk360°
Lumen640 Lm
GlasfärgPorslin, Porslin
BrandBebulbs, Bebulbs
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny