Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/25_bebulbs BB-N02

Edison ST64 Transparent LED-lampa 7W 806Lm E27 3500K Dimbar - N02

BB-N02

Ny produkt

Tillgänglig

60,80 kr

- +

Om du letar efter en ljuskälla med en vintagekänsla, som avger naturligt ljus och som samtidigt är energieffektiv, då är N02 LED-lampan med filament det perfekta valet för dig. Den här transparenta ljuskällan avger varmt och naturligt ljus, har en charmig klassisk design och använder en modern teknik.

Vilka är ljuskällans främsta egenskaper?

N02 ljuskällan har en effekt på 7 watt och producerar en ljusstyrka på 806 lumen, vilket ger intensivt och naturligt ljus vid en färgtemperatur på 3500K. Dessutom, tack vare E27-sockeln, är den här lampan kompatibel med majoriteten av lamphållarna, vilket garanterar enkel installation och utbyte. Ljuskällan är dessutom dimbar, vilket möjliggör justering av ljusets intensitet beroende på tillfälle eller behov.

Var kan jag använda den här ljuskällan?

N02s transparent ljuskällan har en design och form som påminner om den klassiska Edison ST64-modellen, vilket ger charm och vintage-personlighet till varje rum, vare sig det är hemma eller i kommersiella miljöer. Den här luskällanj är perfekt för att ge ljus både till vardagsrum och sovrum samt till barer eller professionella arbetsutrymmen, och berikar varje miljö med ett inbjudande ljus och retro-utseende.

Vilken teknik använder N02 ljuskällan?

Tack vare LED-filamenttekniken erbjuder den här ljuskällan en hög energibesparing jämfört med traditionella glödlampor, samtidigt som dess charm förblir oförändrad. Dessutom har N02 en livslängd på över 15 000 timmar, vilket garanterar intensivt och naturligt ljus under en lång tidsperiod.

N02 Edison ST64 med 7W, 806 lumen, E27-sockel och 3500K färgtemperatur, modern belysning och vintage-elegans. Skapa en mysig och charmig atmosfär ii varje hörn av ditt hem eller lokal med en ljuskälla som har oslagbart förhållande mellan kvalitet och pris.

Mer detaljer

 
Mer information

Typ av lampa: LED
Form: Edison
Sockel: E27
Diameter: 64 mm
Längd: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 7 W
Energiklass: E
Färgtemperatur: 3500 K
Lumen: 806 Lm
Dimbar: Ja

Våra dimbara ljuskällor med rak filamenttråd kan användas med samtliga DIMRAR med trailing EDGE-teknologi.

Välj rätt dimmer: beakta både maximal och minimal effekt, för när den reglerade effekten är lägre än lägsta värdet då kan ljuskällan flimra och / eller skadas.

 
Datablad
JusterbarDimbar
SockelE27
Diameter64 Ø
Typ av ljuskällaLED
Färgtemperatur3500°K
Volt220V, 240V
Watt7W
EnergiklassE
FormEdison
Bländarbalk360°
Lumen806 Lm
GlasfärgTransparent
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny