Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBTCH

Taché, ljuskällshållare

Ny produkt

Tillgänglig

391,00 kr

- +

Taché, som betyder "fästa" eller "fixa" på den piemontesiska dialekten, är den kreativa ljuskällshållaren som ger möjlighet att förvandla en G125 ljuskälla till en originell bordslampa. Designad av Fabrizio Alessio, Taché inspireras av en populär designpryl: pappersklämman, som patenterades av William Middlebrook 1899, som återger elegans i sin enkelhet.

Designern Fabrizio Alessio tänkte anpassa Middlebrook-idén till belysningsvärlden och ta till sig dess elegans och enkelhet: Tachés superenkla struktur kan häfta fast vilken G125 ljuskälla som helst.

Taché består av två speglade armar med en ram i aluminiumtråd som är täckta av samma material som våra textilkablar och två stiliga träfötter (tillverkade i Italien) . Textilbeläggningen är inte bara snygg utan skyddar även ljuskällans yta.
Tips: Komplettera din Taché med ett av våra SnakeBis färdiga sladdställ för att skapa en praktisk, modern och kreativ bordslampa.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Taché, ljuskällshållare:
Taché arm i aluminiumtråd med textilbeläggning:
Diameter: 0,6mm
Längd: 87mm
Höjd: 240mm
Fötter i bokträ:
Diameter: 15mm
Längd: 90mm
Hål: 7,5mm

 
Datablad
LampskärmarNej
SockelE27
MaterialAluminium, Tyg, Trä
Ladda ned tekniska specifikationer

6 andra produkter i samma kategori:

Meny