Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBEKBI-MATERIA

Vaso lampskärm i keramik, Materia kollektion - Tillverkad i Italien

Ny produkt

Tillgänglig

536,00 kr

- +

Vaso lampskärm i keramik från Materia-kollektionen kommer att frambringa en touch av Medelhavet i ditt hem, tack vare sina former och härliga färger.
Tillverkad i Italien, Vaso lampskärm finns tillgänglig i diverse finishar: från glansig vit, i sin enkelhet som gör den här här lampskärmen perfekt för upphängning i alla miljöer, till rostfärg med corteneffekt som är perfekt för industriella miljöer, till naturliga färger såsom korall och terrakotta, som kommer att passa otroligt fint i etniska inspirerade miljöer.
Lampskärmens inneryta är i vit emalj för att förstärka och sprida ljuskällans effekt.
Den handgjorda produktionsprocessen av dessa lampskärmar innebär att varje produkt kan ha små färgskillnader, vilket förvandlar de till unika exemplar.

Komplettera din belysningsinstallation med Creative-Cables tillbehör, komponenter samt textilkablar. För valet av ljuskälla rekkomenderar vi en Globo G95 eller en med en annorlunda form, som Milo - liten i storlek men perfekt till din nya pendellampa.

OBS! Ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Vaso lampskärm i keramik, Materia kolletion, handgjord i Italien - tekniska specifikationer:

Material: målad keramik.
Diameter: 130 mm
Höjd: 150 mm
Vikt 0.45 kg
Innerhålets diameter: 43 mm, lämplig för E27 lamphållare.

 
Datablad
SockelE27
MaterialKeramik
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny