Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBEKCA

Campana XL, lampskärm för upphängning i keramik - Tillverkad i Italien

Ny produkt

Tillgänglig

2 229,00 kr

- +

Skapa eleganta och imponerande pendellampor med Campana XL lampskärm.
Den här stora lampskärmen är perfekt för att belysa ett bord eller en bardisk, där det är nödvändigt att fokusera ljusstrålen nedåt och är 100% tillverkad och dekorerad i Italien.

Campana är till för att hängas: knyt en textilkabel i hålet övanpå lampskärmen och sätt sedan in en E27-lamphållare för att kunna monetera din favorit design ljuskälla för att skapa din perfekta pendellampa.

Den här lampskärmen är tillgänglig i diverse finishar, för att du ska kunna skapa rätt amtosfär i rummet du inreder: välj glansig vit för en stilren och elegant effekt eller krittavla-finish för en mer originell touch, eller välj bland de mest originella finisharna, som rost och betong, för att skapa den idealiska pendellampan perfekt för en industriell miljö.

OBS! Ljuskälla och lamphållare ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Campana XL lampskärm i keramik - tekniska specifikationer:

Material: målad keramik.
Diameter: 250 mm
Höjd: 420 mm
Vikt 3 kg

 
Datablad
SockelE27
MaterialKeramik
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny