Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBPAC03

Cubo kubformad lampskärm i betong för upphängning, med dragavlastare samt E27 lamphållare

Ny produkt

Tillgänglig

497,00 kr

- +

Cubo lampskärm i betong, som kännetecknas av sina breda och regelbundna former, är inte bara ett enkelt skydd för lamphållaren, utan ett verkligt inredningselement som kan ge en stark personlighet till stora och ljusa miljöer, till exempel ett vardagsrum med en minimal och industriell stil..

Materialets natur och tillverkningsprocessen innebär att varje lampskärm i betong har en något oregelbunden yta som skiljer sig från alla andra, vilket förvandlar varje produkt till ett unikt exemplar!

Välj din favorit finish bland de tillgängliga och kombinera Cubo lampskärm i betong med en av våra textilkablar från Vertigo Optical-serien för att skapa en originell kontrast, eller välj en av de klassiska färger för förvandla lampskärmen till den verkliga stjärnan i rummet du möblerar.

Cubo lampskärm i betong kräver användning av Creative-Cables3x0,75 kablar , tillgägliga i både runda och flätade varianter!

OBS! Ljuskälla ingår EJ.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Cubo lampskärm i betong är komplett med ett fästningskit med brickor, dragavlastare samt slät E27 lamphållare i bakelit med jordanslutning, IMQ-certifierad.

Lamphållarens tekniska specifikationer:
Fäste: E27.
Bredd: 150 mm.
Höjd: 220 mm.
Hålöppning: 12 mm.
Vikt: 2.8 kg.

OBS! EJ lämplig för ljuskällor med en diameter större än 95 mm.

 
Datablad
SockelE27
MaterialCement
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny