Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBGABBIA-L

Metallbur till Harbour lampskärm

Ny produkt

Tillgänglig

249,00 kr

- +

Den här metallburen har en industriell känsla och är perfekt för att skydda ljuskällan i Harbour-lampskärmen på ett stilfullt sätt. Den passar perfekt i alla slags miljöer, både inom- och utomhus

Inte bara estetik: den robusta konstruktionen säkerställer att ljuskällan är säker från olyckshändelser, samtidigt som den ger optimal ljusspridning.Metallburens mått, 400 mm i diameter och 95 mm i höjd, skapar en mångsidig produkt, som passar perfekt till Creative Cables Harbour-lampskärm och många andra.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 400 mm
Höjd: 95 mm

Material: metall

Rengör buren genom att lossa den från lampskärmen och använd en mjuk, torr trasa. Vid mer envis smuts kan du lätt fukta trasan med vatten och ett neutralt rengöringsmedel, vrida ur trasan väl för att avlägsna överflödig vätska och gnugga försiktigt.

Du kan matcha buren med Harbour-lampskärm.

Ladda ned tekniska specifikationer

8 andra produkter i samma kategori:

Meny