Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBGABBIA-S

Metallbur till Bistrot lampskärm

Ny produkt

Tillgänglig

228,00 kr

- +

En förening av stil och funktionalitet: den matta metallburen till Bistrot-lampskärmen är ett tillbehör som kombinerar industriell estetik med skyddsfunktion. Dess mångsidiga design smälter sömlöst in i olika inredningsstilar, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Tack vare sin robusta konstruktion säkerställer den här produkten att ljuskällan är säkrad mot olyckshändelser, samtidigt som den garanterar en jämn ljusfördelning. De kompakta måtten, med en diameter på 310 mm och en höjd på 85 mm, gör den lämplig för ett brett utbud av lampskärmar och är det perfekta tillbehöret till vår exklusiva Bistrot-lampskärm.

Mer detaljer

 • Mer information
 • Ladda ned tekniska specifikationer
 • Policy

  • Namn: 14 day return policy
  • Beskrivning

   Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

   Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

  • Klicka här För mer information

 
Mer information

Mått:
Diameter: 310 mm
Höjd: 85 mm

Material: metall

Rengör buren genom att lossa den från lampskärmen och använd en mjuk, torr trasa. Vid mer envis smuts kan du lätt fukta trasan med vatten och ett neutralt rengöringsmedel, vrida ur trasan väl för att avlägsna överflödig vätska och gnugga försiktigt.

Du kan matcha buren med Bistrot lampskärm.

Ladda ned tekniska specifikationer

8 andra produkter i samma kategori:

Meny