Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesB-PDMMDR-17

Pendellampa komplett med textilabel och Campana XL lampskärm i keramik.

Ny produkt

Tillgänglig

2 588,00 kr

- +

Pendellampan med Campana XL lampskärm, med sin raffinerade och originella stil, är perfekt att användas i serie för att belysa en köksbänk eller ett matbord, eller till och med för att belysa en restaurang genom att kombinera Campana XL med andra Campana lampskärm i mindre storlekar.

Campana lampskärmen är tillverkad och dekorerad i Italien: varje tillgänglig finish är utformad för att du ska kunna skapa rätt amosfär i ditt hem.

Välj glansig vit för en stilren och elegant effekt eller krittavla-finish för en mer originell touch, eller välj bland de mest originella finisharna, som rost och betong, för att skapa den idealiska pendellampan perfekt för en industriell miljö.

Den här pendellampan är redo att installeras och du kan köpa den komplett med ljuskälla: vi har valt en transparent Goccia 8W LED-lampa, men du kan även ta en titt på vårt sortiment av designade LED-lampor för att hitta den som är perfekt för just dig och ditt hem.

Varje Creative-Cables lampa designas och monteras i Italien och testas och CE-certifieras av oberoende laboratorier i enlighet med de strängaste standarderna: ännu en anledning till att välja Creative-Cables kvalitet.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Pendellampan består av:
100 cm av 2x0,75 kabel i vald färg
1 takkopp i metall i vald finish
1 slät E27 lamphållare i vit termoplast
1 Bell XL lampskärm i keramik i vald finish ø 250 mm H 420 mm

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [BB-T01]: LED, klar, A60, E27, 60 mm, 108 mm, 7W, E, 2700 K, 806 Lm, dimbar

 
Datablad
MoodModern, Industrial, Cottage
Typ av produktPendellampa
MaterialKeramik
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypDirekt
SmartNej
Bländarbalk60°
Färgtemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny