Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesB-PDMCLF-8

Pendellampa komplett med textilkabel, UFO Pemberly Pond lampskärm i trä och detaljer i metall - Tillverkad i Italien

Ny produkt

Denna produkt är på väg in på lager

903,00 kr

Tycker du om att dekorera dina utrymmen med konstnärliga element? Tycker du om pop-färger och häftiga färgkombinationer? Älskar du motiverande fraser och fina citat? Då har vi den perfekta lampan för dig!

Den här hängande lampan är tillverkad med UFO, vår serie av illustrerade lampskärmar i poppelträ med en diameter på 33 cm, dekorerade på båda sidor och därför dubbelsidiga: du kan bestämma vilken sida du vill installera den på din lampa och ändra motiv så ofta du vill!
Pemberley Pond är namnet på den illustratörsduo som har signerat omslaget till en av de senaste årens mest framgångsrika barnböcker: "Bedtime stories for rebellious girls": tack vare deras omisskännliga kalligrafiska stil har åtta citat som inspirerats av läsglädjen blivit UFO-lampskärmar. De valda citaten sträcker sig från Jane Austen till Holbrook Jackson, via Fernando Pessoa och Frederick Douglass: det finns något för alla!

Ge ditt kök en härlig touch eller använd den för att dekorera ditt barnrum och låt fantasin flöda fritt med de färgglada nyanserna av den här taklampan!

Den här pendellampan är redo att installeras av experta händer och du kan köpa den komplett med ljuskälla: vi har valt en Goccia Silver Halvsfär LED lampa, men du kan även ta en titt på vårt sortiment av designade LED-lampor för att hitta den som är perfekt för just dig och ditt hem.

Varje Creative-Cables lampa designas och monteras i Italien och testas och CE-certifieras av oberoende laboratorier i enlighet med de strängaste standarderna: ännu en anledning till att välja Creative-Cables kvalitet.

OBS: Några av bilderna som visas i beskrivningen illustrerar en konfiguration med flera fall som kan skapas genom att köpa flera lampor. Lampan som säljs i den här sidan omfattar en lampa med EN ENDA fall.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Pendellampan består av:
200 cm av 3x0.75 kabel i vald färg
1 takkopp i metall i vald finish
1 lampåhållare E27 med dubbel skärmring
1 dubbelsidig Pemberly Pond UFO lampskärm i vald finish ø 330 mm H 5 mm

Tillverkad i Italien

Ljuskälla [DL700200]: LED, A60, 7W, 806 Lm, 2700K, E27, E, bredd 60 mm, höjd 106 mm, dimbar

 
Datablad
MoodColorful, Modern
Typ av produktPendellampa
MaterialTrä
SockelE27
LjuskällaJa, Nej
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk180°
Färgtemperatur2700°K
Lumen806 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny