Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/22_relcoBCAST661

Fotströmbrytare enpolig med kopplingslist. Design av Achille Castiglioni

Ny produkt

Tillgänglig

103,00 kr

- +

Design ligger i detaljerna.
Du kanske inte minns den här fotströmbrytare, eller så har du sett den på den ikoniska Flos "Arco" lampan, designad av Achille och Pier Giacomo Castiglioni.

Det är få som känner till det: även den här strömbrytaren är designats av Achille Castiglioni, som har vunnit nio Compasso d'oro priser. Castiglioni hade en passion för sina egna strömbrytare: de var vägen in i mångas hem, ett konkret exempel på industriell design, estetik och funktion i kombination med ett stort antal produkter som tillverkades till en hållbar kostnad.

VARNING: Den enpoliga fotströmbrytaren kan användas för montering av en ny lampa eller ersättning av samma modell som tidigare installerats på en bordslampa eller golvlampa och är kompatibel med Creative Cables runda och flätade kablar, med både 2 och 3 poler.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

IP20 - 1E4 - Stömbrytare med kopplingslist - med skruvar.
För kablar: H03VVH2-F, H03VV-F 2 och 3 x 0,75mm2 samt H05VVH2-F, H05VV-F 2 samt 3 x 0,75mm2
Med 2 kopplingslister.

B: 85 mm, D: 45 mm, H: 25 mm

 
Datablad
Typ av produktFotströmbrytare
FärgSvart
Ladda ned tekniska specifikationer

27 andra produkter i samma kategori:

Meny