Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBIP44-E27-2-PAM13

Taklampa med Swing lampskärm i metall - Vattentät IP44

Ny produkt

Tillgänglig

569,00 kr

- +

En taklampa med en lampskärm i metall med minimalistisk design och retrostil, perfekt för dig som vill ha en stilren men samtidigt snygg produkt. Lampan består av en vit eller svart lamphållare som kompletteras av en lampskärm i vintage stil, perfekt till alla hem eller kommersiella miljöer. Den är dessutom IP44 skyddsklassad, vilket betyder att den kan bli en vacker och säker belysning för dina utomhusområden, såsom verandor eller uteplatser.

Taklampa med lampskärm i metall: varför välja den?

Om du söker en taklampa med en enkel och elegant design då är den här lampan med Swing lampskärm det perfekta valet för dig. Dess vintage-stil passar perfekt i alla typer av inredning, från klassiskt till modern. Minimalistisk design med en stilren lamphållare som ansluts direkt till taket, ingen takkopp krävs. Tillgänglig i två färger, vit och svart, den passar perfekt in i alla miljöer, och ger en touch av stil och originalitet till ditt hem.

Varmt och diffust ljus: Swing-effekten

Tack vare sin form och sin vita eller svarta insidan skapar Swing lampskärmen ett varmt och diffust ljus och skapar trevliga ljusspel. Den här lampskärmen i metall är en detalj som gör skillnad, genom att ge en touch av elegans till hela lampan, vilket förvandlar den till en lyxig och unik inredningskomponent.

IP44: skydd mot väderpåverkan

Den här lampan, precis som lampskärmen i metall, har en IP44 skyddsgrad. Vad menas med det? IP (Ingress Protection) indikerar nivån av skydd för en produkt mot inträngning av damm och vatten. IP44 betyder att produkten är fuktbeständig och klarar av temperaturväxlingar och kan användas även utomhus i täckta områden.
Slutligen är taklampan med Swing lampskärm i metall en produkt med många egenskaper, idealisk för dig som söker en enkel, elegant och funktionell belysning. Välj din favoritfärg, vit eller svart, och låt dig charmas av Swing-effekten och dess ljus och skuggor.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Taklampa med Swing lampskärm i metall består av:

Lamphållare och skärmringar i termoplast samt PVC-tätningar. För lampskärm. I vald finish.

  • E27 sockel
  • Spänning 220-240V
  • Klass II
  • Skyddsgrad IP44
  • Mått Ø 50 mm, Höjd 60 mm
  • Skruvterminaler för 0,75-1,5 mm2 styva och flexibla kablar

Tillverkad i Italien

CE-märkt

Swing E27 lampskärm i metall i vald finish, Ø 30 cm

Ljuskälla [BB-C04]: LED, ST64, gyllene, 4 W, 250 Lm, 1800 K, E27, Ø 64 mm, längd 140 mm, dimbar.

Skruvar och väggpluggar ingår EJ.

 
Datablad
MoodMinimal, Modern
SkyddsgradIP44
MaterialTermoplast
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypDiffust
SmartNej
Bländarbalk360°
Färgtemperatur2700°K
Lumen660 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny