Chat with us, powered by LiveChat
https://www.creative-cables.se/3_creative-cablesBIP44-E27-2-MA

Vägg- eller taklampa med lampskärm med majolikaeffekt - Vattentät IP44

Ny produkt

Tillgänglig

479,00 kr

- +

För att föra in en känsla av Medelhav i ditt hem eller skapa trevliga kontraster på din terrass, har vi skapat en lampa med en lampskärm i Dibond® med färgglada majolika-mönster. Bestående av en vit eller svart lamphållare, som fästs direkt på väggen eller i taket, och som dessutom kan användas i skyddade utomhusmiljöer tack vare sin IP44 skyddsgrad.

Vad består denna lampa av?

Den här vägg- eller taklampan med lampskärm med majolika-mönster är en dekorativ belysning som kombinerar estetik och design, tack vare en raffinerad lampskärm och en stilren lamphållare. Det är en mångsidig lösning som passar olika miljöer, en minimalistisk belysning eftersom den består av en enkel lamphållare som fästs direkt på väggen utan behov av någon takkopp. Ljuskällan som vi föreslår att kombinera med, A60 med silverbeläggning på kupan, är perfekt för att framhäva lampskärmens mönster och skapa en mysig och effektfull belysning.

Vilka färger finns att välja mellan?

Den här lampan finns tillgänglig med en röd, grön eller blå lampskärm. Välj din favorit färg som passar dig och din inredningsstil.

Vilken typ av ljus avger den?

Vägg- eller taklampan med lampskärmen med majolika-effekt är utrustad med en ljuskälla som har en silvrig beläggning. Den avger ett varmt och diffust ljus, perfekt för att skapa en mysig och avslappnande atmosfär. Ljuset sprider sig jämnt tack vare lampskärmen, som blir en vacker och tjusig detalj.

Vad betyder skyddsklass IP44?

Skyddsklassen IP44 indikerar att lampan är vattentålig och dammtät, vilket garanterar maximal säkerhet i miljöer som badrum eller kök. Tack vare ett speciellt membran kan produkten även användas utomhus, i mer skyddade utomhusutrymmen, alltid under tak eller på en veranda. Sammanfattningsvis, om du letar efter en vägg- eller taklampa som är både elegant och funktionell, då är den här vägg- eller taklampan med lampskärm med majolika-effekt definitivt något för dig. Välj din favoritfärg som matchar med din inredningsstil och njut av en varm och diffus belysning även utomhus, tack vare IP44 skyddsklassen.

Mer detaljer

  • Mer information
  • Datablad
  • Ladda ner bruksanvisning
  • Ladda ned tekniska specifikationer
  • Policy

    • Namn: 14 day return policy
    • Beskrivning

      Om du väljer att inte behålla de produkter du köpt på vår hemsida, då kan du utöva det som kallas för "ångerrätt". Du har 14 dagar på dig, från dagen du tog emot din order, för att ångra dig om hela köpet eller bara en del av det.

      Produkterna måste returneras oskadade, i oförändrat skick och kompletta med originalförpackningen. Ångerrätten gäller inte för skräddarsydda eller specialanpassade produkter, inklusive produkter som skapats med hjälp av vår konfigurator.

    • Klicka här För mer information

 
Mer information

Vägg- eller taklampa med lampskärm med majolikaeffekt består av:

Lamphållare och skärmringar i termoplast samt PVC-tätningar. För lampskärm. I vald finish.

  • E27 sockel
  • Spänning 220-240V
  • Klass II
  • Skyddsgrad IP44
  • Mått Ø 50 mm, höjd 60 mm
  • Skruvterminaler för 0,75-1,5 mm2 styva och flexibla kablar

Tillverkad i Italien

CE-märkt

E27 lampskärm med majolikaeffekt i Dibond® i vald finish, Ø 24 cm

Ljuskälla [DL700200]: LED, A60, halvsfärisk silver, 7 W, 660 Lm, 2700 K, E27, Ø 60 mm, längd 106 mm, dimbar.

Skruvar och väggpluggar ingår EJ.

 
Datablad
MoodMinimal, Modern
SkyddsgradIP44
MaterialTermoplast
SockelE27
LjuskällaJa
DimbarJa
LampskärmarMed lampskärm
LjustypIndirekt
SmartNej
Bländarbalk180°
Färgtemperatur2500°K
Lumen110 Lm
Antal ljuspunkter1
Ladda ned tekniska specifikationer

30 andra produkter i samma kategori:

Meny